Merhaba,
Hos tanisma bolumune yazmadan 1-2 konu actim heyecanla, mazur gorun) Acikcasi soylemem gerekir ki, karsilastigim en guzel en derli toplu Rc forumu burasi. Her bilgi, duzenli bir sekilde derlenmis, ve mumkun olan hemen her konuya videolar ile destek verilmis. Kendi adima cok tesekkur ederim.
Sablona aynen uyarak once kendimi tanitayim)
Adı : Erman
Soyadı : Yaman
Nereden : Izmir / Su an Rusya
Mesleği : Bilgi Islem Uzmani
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : Heli ile basladim, Fpv icin ucak ve multikopterler de ilgi alanimda
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: 6+ ay.
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Google Sagolsun)
Kullandığım Model(ler) : 3.5 kanal oyuncak heli, V911 micro heli, ALZRC 450 Sport Fbl + Align 3gx
Kumandalar : Oyuncak kumandasi)), V911 kumandasi, FlySky TH9X, Hitec Aurora 9
Elimden geldigi ve bilgim nazarinda her daim yardima hazirim)
Herkese kirimsiz ucuslar)
Hos tanisma bolumune yazmadan 1-2 konu actim heyecanla, mazur gorun) Acikcasi soylemem gerekir ki, karsilastigim en guzel en derli toplu Rc forumu burasi. Her bilgi, duzenli bir sekilde derlenmis, ve mumkun olan hemen her konuya videolar ile destek verilmis. Kendi adima cok tesekkur ederim.
Sablona aynen uyarak once kendimi tanitayim)
Adı : Erman
Soyadı : Yaman
Nereden : Izmir / Su an Rusya
Mesleği : Bilgi Islem Uzmani
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : Heli ile basladim, Fpv icin ucak ve multikopterler de ilgi alanimda
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: 6+ ay.
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Google Sagolsun)
Kullandığım Model(ler) : 3.5 kanal oyuncak heli, V911 micro heli, ALZRC 450 Sport Fbl + Align 3gx
Kumandalar : Oyuncak kumandasi)), V911 kumandasi, FlySky TH9X, Hitec Aurora 9
Elimden geldigi ve bilgim nazarinda her daim yardima hazirim)
Herkese kirimsiz ucuslar)