Erman Yaman / Izmir

slowbend

Uye
Katılım
26 Şub 2013
Mesajlar
56
Tepkime puanı
0
Yaş
45
Merhaba,

Hos tanisma bolumune yazmadan 1-2 konu actim heyecanla, mazur gorun) Acikcasi soylemem gerekir ki, karsilastigim en guzel en derli toplu Rc forumu burasi. Her bilgi, duzenli bir sekilde derlenmis, ve mumkun olan hemen her konuya videolar ile destek verilmis. Kendi adima cok tesekkur ederim.

Sablona aynen uyarak once kendimi tanitayim)

Adı : Erman
Soyadı : Yaman
Nereden : Izmir / Su an Rusya
Mesleği : Bilgi Islem Uzmani
Yaş : 34
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : Heli ile basladim, Fpv icin ucak ve multikopterler de ilgi alanimda
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: 6+ ay.
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Google Sagolsun)
Kullandığım Model(ler) : 3.5 kanal oyuncak heli, V911 micro heli, ALZRC 450 Sport Fbl + Align 3gx
Kumandalar : Oyuncak kumandasi)), V911 kumandasi, FlySky TH9X, Hitec Aurora 9


Elimden geldigi ve bilgim nazarinda her daim yardima hazirim)

Herkese kirimsiz ucuslar)
 
Erman Yaman / Izmir

Merhaba Erman,
Söylediğin gibi henüz tanışma konusu açmadan güzel paylaşımların sayesinde tanımıştık seni. :laugh:
Paylaşımlarını şahsen keyifle takip ediyorum. %p Gayet güzel bir paylaşım tarzın var bence. Seni aramızda görmekten keyif alıyoruz. :)p
Bu hobiyi her daim keyifle sürdürmeni ve gelişmelerden bizi haberdar etmeni dilerim.
Kırımsız uçuşlar. :saygilar:
 
Erman Yaman / Izmir

Merhabalar Erman Bey,

Tekrar hosgeldiniz :) Sizlerden forumumuz hakkinda boyle guzel seyleri duymak gercekten bizleri cok mutlu ediyor. Umarim bastan beri saglamaya calistigimiz bu duzen daim olur ve gun gectikce sizlerinde katkisi ile artarak büyür.

Turker kardesimin de ifade ettigi gibi ben de sizin paylasimlarinizi cok beğeniyorum %p Soyle modellerinize baktim da sizden cok guzel konular bekliyoruz, mesela FPV, multikopter (ki bu konuda henuz bir paylasim olmadigi icin bolumunu bile acmadik :laugh: ) ve FBL ve ozellikle 3GX ayar ve tecrubeleriniz...

Simdiden tesekkurler :D
 
Erman Yaman / Izmir

Hoşbulduk Arkadaşlar) Teşekkürler

Model konusunda, plotaj hariç her konu aslında teknik bilgi kapsamında. Plotaj için teknik bilgi yeterli değil, çok çalışmak, pratik yapmak, farklı hava şartlarına hazırlıklı olmak, modelin havada vereceği istem dışı her tepkiye hazırlıklı olmak gerekiyor. Bunlar, burada bizler ne kadar anlatsakta, ancak kişinin kendi çabası ile olur.

Bu anlamda, plotaj açısından çok yardımcı olamam, kendim de bir öğrenciyim) Ama teknik konularda, elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalışacağım.

Yakında Phoenix ile Aurora nasıl tanıtılır, nasıl kullanılır, bir yazı hazırlamak istiyorum. Zaman bulabilirsem, çabucak tamamlarım.


Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol




Herkese kırımsız uçuşlar)
 
Erman Yaman / Izmir

Erman Bey,

Aynen dediginiz gibi pilotaj tamamen farkli bir sey. Kisinin yeteneginden tutunda, sogukkanli olmasina, risk almasina ve cesarette kadar bir cok etkene bagli.

Pilotaj konusunda forum ortaminda yapilabilecek tek sey simulator dersleri, ki zaten o kismi belki de Turkiye' de bu kapsamda ilk defa Turker kardesim actigi ders konulari ile cok guzel sekilde paylasti %p

Bizlerin yapabilecegi en guzel sey ise bilgimiz, kullandigimiz ekipmanlar ile ilgili tecrubelerimizi arkadaslarimiz ile paylasmak. ;)

Yeni acacaginiz konulari merakla bekliyor ve simdiden vereceginiz emek icin Tesekkur ediyoruz :saygilar:
 
Erman Yaman / Izmir

Erman bey ailemize hoşgeldiniz.Tüm Modelcilerin bilgisine ,birikimine ve paylaşımına açığız.
Umarım hoşça vakit geçirir aradığınızı bulursunuz
 
Erman Yaman / Izmir

Hoşgeldin Erman kardeşim. Aramızda farklı alanlarda bilgi sahibi kimselerin olması, üstelik bunu başkalarından esirgememesi çok güzel bir nitelik. Phoenix'e Aurora'yı tanıtma yazını merakla bekliyorum. Bir de Real Flight emülasyon programını McAfee ile barıştırmanın bir yolunu söyleyebilirsen, çok memnun olacağım. Şimdiden teşekkürler.