[Acil Yardım] ESC ile Motoru süremiyorum!
Şöyle hemen video yükledim, görüntü kalitesi düşük ama anlatmak istediklerimi göstermek amacıyla umarım faydalı olur. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. İnanın söylediklerinizi yapıyorum.
Cahit Kaş' Alıntı:Sana şunu yap bunu yap diyorlar. Sen yapıp yapmadığın hakkında geri bildirimde bulunmadan modeye takılıyorsun. Kumandanın içini açmana gerek yok. Anladığım kadarı ile kumandan zaten mode2.
Ama yazılımda mode değişebiliyorsa o da mode2 olsun.
Turnigyde 3. Kanal gaz ganalı ise o kanala bir servo bağla. Sonra gaz kolunu yukarı aşağı hareket ettir. Eğer servo hareket ediyorsa sorun yoktur.
Sonra pili esc den ayır. Gaz kolunu en yukarı al. Pili tak ve fazla beklemeden gaz kolunu aşağı indir. Bu durumda esc nin throttle kalibrasyonunu yapmış olursun.
Bir de şu var. Alıcıyı bind etmemiş de olabilirsin. Öncelikle bind işlemini yapmış olduğundan emin olmalısın.
Şöyle hemen video yükledim, görüntü kalitesi düşük ama anlatmak istediklerimi göstermek amacıyla umarım faydalı olur. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. İnanın söylediklerinizi yapıyorum.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol