Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Birkaç yılda bir de olsa sahalara çıkıyoruz tabi :)

Bugün Ekrem de aramıza katıldı, sivrihisardan da misafirler vardı. 40 derece sıcakta güzel bir buluşma gerçekleştirdik. Kamera falan yoktu, hatıra olsun diye birkaç foto video çektim. İki pil ben de uçtum tabii protos 380 ile... Ekrem'de de var bir iki foto. Selamlar sevgiler.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ekip bizim ekip ama devir değişmiş. :lollol: İnşallah bizde gireriz en kısa zamanda o fotoğraf karelerinin içerisine :RCKolik:

Seviyoruz sizi :heartxf:

Heliler flybarless oldu hiç takılmamıştık, hatta hoşumuza gitmişti. :D Ama helicilerin heliless kalacağını bilemedik o günlerde. :laugh:

Buluşma yapsak neyle gelebilirim bilemiyorum. Sanki ancak muhabbetimi alabilirmişim gibi geliyor yanıma, oda ne kadar cazip gelir bir muamma. :lol::lol:

Son düzenleme:
Ekip bizim ekip ama devir değişmiş. :lollol: İnşallah bizde gireriz en kısa zamanda o fotoğraf karelerinin içerisine :RCKolik:

Seviyoruz sizi :heartxf:

Heliler flybarless oldu hiç takılmamıştık, hatta hoşumuza gitmişti. :D Ama helicilerin heliless kalacağını bilemedik o günlerde. :laugh:

Buluşma yapsak neyle gelebilirim bilemiyorum. Sanki ancak muhabbetimi alabilirmişim gibi geliyor yanıma, oda ne kadar cazip gelir bir muamma. :lol::lol:
Rasim ve yeni arkadaşlar heyecan ve umut getirdi bize ama Rasim sanki gemiyi terk etmeden buralarda ne kalmış bakayım der gibi geldi geçti:(
Türker bu söylediklerin aşılamaz sorunlar değil yeter ki umut olsun içinde :) biz elinde heli uçurur lisansı olan herkese uçuracağı bir hava aracı buluruz burada ama Mod 2 kullanması lazım:lollol:.
Sen topla gel ekibi ;)