Aslında bu işi ustalarına bırakmak lazım
Ben nacizane 1 haftalık ev içi FPV tecrübeme istinaden küçük bir paylaşımda bulunayım dedim.
Önceliğimiz ev içinde kullanmak olduğu için benim gözlük seçimininde dikkate aldığım faktörler şunlardı :
-- Ucuz olsun
-- Ev için de, belki de dışarıda açık alanda yaklaşık 300-500 mt çeksin
-- Kompakt ve küçük olsun.
Tam bunları düşünüp ne alayım derken forumdan Emre arkadaşımızın aşağıdaki ürünü sattığını gördüm. Aynı ürünü Emre Kaman akradaşımızın da benim gibi benzer amaçlarla aldığını ve memnun olduğunu biliyordum. Şu ana kadar ki ev içi kullanımında kesinlikle bir sıkıntı yaşamadım. Salondan en uç odaya kadar yaklaşı 3-4 duvar geçmesine rağmen görüntüde herhangi bir kesinti sorunu olmadı.
Sadece Bursa ekibi bu gözlükten Action FPV olayında pek memnun kalmamışlar. Onu da belirtmekte fayda var.
Diğer bir hususta. Gözlüğü kendi orj anteni kayıp olduğu için şu anten ile kullanıyorum, unutmadan paylaşmış olayım.
AOMWAY 5.8G 3dBi RP-SMA Male Four Lobe RHCP VTx/VRx FPV Antenna
Benim gördüğüm tek eksik keşke Video çıkışı. Gerçi ne kadar performanslı olurdu bilemem ama video çıkışı olsa, uçuşları kayıt etme imkanım olurdu diye düşünüyorum.
Bu fiyata ya da biraz daha fazla verip, daha performanslı ürünler var ise, onu işin üstadları zaten konu altında bizlerle paylaşacaklardır
Eachine VR-007 VR007 5.8G 40CH HD FPV Goggles Video Glasses 4.3 Inch
Fiyat : $50
--------------------------------------------------------------------
[Video]: EasyCap Telefonla FPV ve DVR Kayıt | Kurulum ve Ayarlar
EasyCap ile PC ye ya da cep telefona baglanti yaparak Gozluksuz bu isi cozmekte mumkun
Yeri gelmisken Berk'e arkadasimizin ilgili paylasimini da hatirlayalim 
EasyCap:
Boscam FPV RC305 5.8Ghz Video Alıcı:
Boscam TS832S 40CH 600mW 5.8G FPV Video Verici:
Kamera:
(Daha kaliteli)
(Uygun fiyatlı)
OTG Kablo:
SERIMIZ Micro FPV ARABA ve RTF Micro Quad ile devam edecek, bizi izlemeye devam edin
Önceliğimiz ev içinde kullanmak olduğu için benim gözlük seçimininde dikkate aldığım faktörler şunlardı :
-- Ucuz olsun
-- Ev için de, belki de dışarıda açık alanda yaklaşık 300-500 mt çeksin
-- Kompakt ve küçük olsun.
Tam bunları düşünüp ne alayım derken forumdan Emre arkadaşımızın aşağıdaki ürünü sattığını gördüm. Aynı ürünü Emre Kaman akradaşımızın da benim gibi benzer amaçlarla aldığını ve memnun olduğunu biliyordum. Şu ana kadar ki ev içi kullanımında kesinlikle bir sıkıntı yaşamadım. Salondan en uç odaya kadar yaklaşı 3-4 duvar geçmesine rağmen görüntüde herhangi bir kesinti sorunu olmadı.
Sadece Bursa ekibi bu gözlükten Action FPV olayında pek memnun kalmamışlar. Onu da belirtmekte fayda var.
Diğer bir hususta. Gözlüğü kendi orj anteni kayıp olduğu için şu anten ile kullanıyorum, unutmadan paylaşmış olayım.
AOMWAY 5.8G 3dBi RP-SMA Male Four Lobe RHCP VTx/VRx FPV Antenna
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Benim gördüğüm tek eksik keşke Video çıkışı. Gerçi ne kadar performanslı olurdu bilemem ama video çıkışı olsa, uçuşları kayıt etme imkanım olurdu diye düşünüyorum.
Bu fiyata ya da biraz daha fazla verip, daha performanslı ürünler var ise, onu işin üstadları zaten konu altında bizlerle paylaşacaklardır

Eachine VR-007 VR007 5.8G 40CH HD FPV Goggles Video Glasses 4.3 Inch
Fiyat : $50
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
--------------------------------------------------------------------
[Video]: EasyCap Telefonla FPV ve DVR Kayıt | Kurulum ve Ayarlar
Aynen MustafaMustafa Çoban.' Alıntı:Güzel konu olmuş Mehmet abi gözlük masrafı yapmadan usb ile pc ye bağlanıp sim gibi da çalışabilir kayıt felan da sıkıntı olmaz.(tabi görüntüyü alıp usb ye çevirecek cihaz pahalı değilse [emoji1] )
EasyCap:
Boscam FPV RC305 5.8Ghz Video Alıcı:
Boscam TS832S 40CH 600mW 5.8G FPV Video Verici:
Kamera:
(Daha kaliteli)
(Uygun fiyatlı)
OTG Kablo:
SERIMIZ Micro FPV ARABA ve RTF Micro Quad ile devam edecek, bizi izlemeye devam edin