Bütün uçuş videolarımı paylaşmak için tek bir sayfa açmaya karar verdim. Pilotajımda önemli ilerlemeler olduğunda buradan uçuşlarımı paylaşacağım. Pilotaj seviyem henüz her yöne tic toc yapabildiğim seviyede, ama zamanla pirolarla poz verecek seviyeye geleceğime inanıyorum. Şimdilik burada sadece bir fragman paylaşabiliyorum.
Ama videoyu izlemenizden önce şunu belirtmeliyim:
Bilgisayarım yok bu yüzden video editlemekten simülasyon çalışmalarına kadar herşeyimi biricik tabletimden yapıyorum. Bu nedenle fragmanın amatörce olduğunu söylemeliyim, tabletleri bilirsiniz bilgisayarla kıyasladığında yaptıkları en iyi şey ofis dosyası açıp interette gezintidir. Yalnızca tabletim olduğu için çok güzel bir edit yapamıyorum ne yazık ki.
İşte, o cihaz. Biliyorum bu kadar donanım ona bağlıyken ona tablet demek zor ama gerçekten Jely beanli bir tablet kendisi
[attachimg=1]
Bu arada ilk kez bir trailer hazırladım, yorumarınızı merakla bekliyorum.
İyi seyirler
Ama videoyu izlemenizden önce şunu belirtmeliyim:
Bilgisayarım yok bu yüzden video editlemekten simülasyon çalışmalarına kadar herşeyimi biricik tabletimden yapıyorum. Bu nedenle fragmanın amatörce olduğunu söylemeliyim, tabletleri bilirsiniz bilgisayarla kıyasladığında yaptıkları en iyi şey ofis dosyası açıp interette gezintidir. Yalnızca tabletim olduğu için çok güzel bir edit yapamıyorum ne yazık ki.
İşte, o cihaz. Biliyorum bu kadar donanım ona bağlıyken ona tablet demek zor ama gerçekten Jely beanli bir tablet kendisi
[attachimg=1]
Bu arada ilk kez bir trailer hazırladım, yorumarınızı merakla bekliyorum.
İyi seyirler

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol