[Foto]: 11.03.2015 Raptor G4
abi eline saglık benım ıcınmde thunder tıger her zaman farkli , x50 den g4 ve su an Raptor e700 ne kadar beni her zaman kendine cekmiştir..
modelin cidden güzel abi kırımsız ucuslar tekrardan uçuşlarını ızledim , nacizane eleştiri olarak degil ama yorumlamak ıcın bı kac soylemek ısterım ...
abı aıleron tıc toc larda modeli tam yatır , yarım yatırıp yarım duzelttıgın ıcın hareket tam cıkmıyor motor gucsuz , collectıve kullanımın da henuz tam alışamadıgından bıraz fazla yuklendıgınden dolayı , hareket tam cıkmamakla beraber bu sefer model de sapıtıyor , dengesı bozuluyor , nasıl kı elavator tıc toc da beklete beklete yanı cekıp bekleyıp ıtıp beklıyorsan ( bunu yazarak bu kadar anlatabıldım

) aıleron tıc toc da da aynısı nı yaparsan hem modeli ( motoru cok fazla zorlamazsın bogmazsın ) hemde modelin dengesı bozulmaz hareket daha duzgun cıkar elavator tıctoc da oldugu gıbı , motor serı tıctocda yıgılıyor o yuzden bıraz gostere gostere yapmak gerekıcek hatta buna elın zamanla ıyı senkronıze oldugunda bogulmadıgınıda fark ediceksin ... bunu soylerken abı cok ıyı uctugumdan soylemıyorum sakın yalnış anlaşılmasın
bu arada uctugun lıpo ? motor ? esc ney ? unıte ney abı unıte advence ayarlarında cyclıc yatışları ney abı bıde pıtch ve cyclıc acıları ney ?
tekrardan elıne saglık oyle bı yerde bunu tek başına yapmaya çalışmak cidden esas modelcilik tutku bu , anadoluda tek tuk kişilerin bu tarz faliyetler tek kişilik dev buluşma diyorum buna yaptıklarında sırf senın ıcın degıl abı , aklıma gelen cemil abide var mesela hayranlıgım bı kat daha fazla artıyor ...