[Foto]: Eskişehir Buluşması - 13.06.15
Arda Erkan' Alıntı:
Hakan Abi teselli olur mu bilmiyorum ama bende bu hobiyi koca şehirde yaklaşık 4 seneden beri yalnız yapıyordum.Hobiye başladım ve bu zamana kadar etrafımda kimse yoktu.
Canlı gördüğüm ve uçurduğum ilk nitro heli kendi modelimdi.Ondan önce uçurduğum diğer modellerde aynı şekilde..
Hobiyi paylaştığımız insanlarlar birada sohbet etmek , uçmak tabiki oldukça keyifli.

Türker abinin dediği gibi senin için Burdurada geliriz. Sen yeterki hobiyi bırakma.
Arda kardeşim senin kategorin farklı , sen hani o insan olmadığını düşündüğümüz 3D pilotlarının grubuna giriyorsun..

..Bu bir yetenek işi aynı zamanda , bazen ne kadar zorlarsan zorla , asla bir Tareq ya da Michael Schumaer olamazsın.Zaten o kadar yüksek hedeflerim de yok ama , hakikaten bazı kişilerin daha hızlı ve çabuk ilerlediğini görebiliyorum.Ha bir yarış içinde de değilim , mesela Ankara'dan Sen , Karadeniz'den Doğukan , Adana ekibinden Mesut ve Erhan pilotlar , Kocaeli'den elbette Türker üstadımız(Mehmet Küçüksarı'yı özellikle yazmadım , çünkü O artık bahçıvanlığa yönelmiş

) , gibi çok hızlı ve güzel ilerleyen arkadaşları gördükçe , hayranlığım yanında hayıflanmam da olmuyor değil.Hiç uçamasam da hobiyi bırakmak gibi bir düşüncem olmadı , o yukarıdaki sadece bir latife , ama yalnızken bu işi başarmak gerçekten zor , bir de tabi benim özel yaşamımın getirdiği engeller ve sıkıntılar da oluyor biraz sebep...Aslında herkesin de aynı engel ve sıkıntıları olmasına rağmen ne bileyim bazen karamsarlık basıyor...ancak pes etmek benim işim değil , çok özel sebepleri olmalı pes demenin.
Neyse , bunca edebiyatı bırakayım da , başımın üstünde yeriniz var kardeşim , hepinizi seve seve kucaklar , elimden geldiğince ağırlarım.

Biz bir aileyiz , kapım da evim de sofram da bekliyor hepinizi

.....Eskişehir ekibi hakkını helal etsin , konuyu dağıttık , kendilerini çok seviyorum...