2 haftalık geçikmeyle de olsa sonunda yeni pistimiz "Arslanbey Sivil Havacılık" açılışını yaptık 
Her ne kadar değerli abilerimiz ve kardeşlerimizin bir kısmı bizimle olamasa da, yine de geniş katılımlı bir açılış oldu. Buradan gelen ve gelemeyen tüm arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ederiz.
NOT: Çok güzel videolarımız var. Yarına inşallah ayrı bir konu olarak sizlerle paylaşırız
KATILIMCILAR:
1- Hakan Bey (Yeni Üyelerimizden)
2- Çağdaş kardeşimizi (Yeni Üyelerimizden)
3- Mehmet Abimiz
4- Türker Kardeşimiz
5- Yavuz kardeşimiz
6- Ragip kardeşimiz
7- Halil kardeşimiz
8- Kaya Bey (Kısa süreli de olsa sağolsun geldi)
9- 2 tane misafirimiz (isimlerini ne yazık ki hatırlayamıyorum)
Günün Değerlendirmesi:
Yarın videosunu paylaşacağımız için ben özet geçeyim dedim
Öncelikle hava süperdi. Çok enter arada biraz rüzgar şiddetini arttırmış olsada, gerek rüzgar gerekse hava sıcaklığı olarak süperdi
Biz yeni pistimize, yeni pist bize alışmaya çalıştı. Uçuş öncesi kısa bir süre ot temizliği yapıldı. Sonra gelsin uçuşlar.
Genelde Köpük ağırlıklı uçaklar vardı. Bir tek Halil nitro Trainer getirmiş. Sorunsuz iniş ve kalkışlar yapıldı.
Yavuz Bey semaveri ile süper çay zevki yaşattı bize. Buradan bir kez daha teşekkür eder, devamını talep ederiz
1 adet kırım yaşadık. Benim TREX 500 havada kuyruk bırakınca, teknik arıza nedeni ile yapacak hiç bir şey kalmadı. Ama Türkerim yine de min hasar ile olayı toparlamayı bildi.
ILK KIRIM anısı olarak PALLERI Sahaya hemen çaktık
Şimdi de gelsin resimler
Her ne kadar değerli abilerimiz ve kardeşlerimizin bir kısmı bizimle olamasa da, yine de geniş katılımlı bir açılış oldu. Buradan gelen ve gelemeyen tüm arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ederiz.
NOT: Çok güzel videolarımız var. Yarına inşallah ayrı bir konu olarak sizlerle paylaşırız
KATILIMCILAR:
1- Hakan Bey (Yeni Üyelerimizden)
2- Çağdaş kardeşimizi (Yeni Üyelerimizden)
3- Mehmet Abimiz
4- Türker Kardeşimiz
5- Yavuz kardeşimiz
6- Ragip kardeşimiz
7- Halil kardeşimiz
8- Kaya Bey (Kısa süreli de olsa sağolsun geldi)
9- 2 tane misafirimiz (isimlerini ne yazık ki hatırlayamıyorum)
Günün Değerlendirmesi:
Yarın videosunu paylaşacağımız için ben özet geçeyim dedim
Öncelikle hava süperdi. Çok enter arada biraz rüzgar şiddetini arttırmış olsada, gerek rüzgar gerekse hava sıcaklığı olarak süperdi
Genelde Köpük ağırlıklı uçaklar vardı. Bir tek Halil nitro Trainer getirmiş. Sorunsuz iniş ve kalkışlar yapıldı.
Yavuz Bey semaveri ile süper çay zevki yaşattı bize. Buradan bir kez daha teşekkür eder, devamını talep ederiz
1 adet kırım yaşadık. Benim TREX 500 havada kuyruk bırakınca, teknik arıza nedeni ile yapacak hiç bir şey kalmadı. Ama Türkerim yine de min hasar ile olayı toparlamayı bildi.
ILK KIRIM anısı olarak PALLERI Sahaya hemen çaktık

Şimdi de gelsin resimler
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol