Merhaba full fpv set ariyorum, elimdeki ipadi ekran olarak kullanmak istiyorum ama sart degil gozlukte olabilir.Ekran veya gozluk fark etmez FPV full sistem ariyorum, saygilar...
Mehmet arkadasimiz direkt uye olup, ariyorum diye konu acmis. Bir selam verip, kendini tanitmayi bile cok gormus. Hatta o kadar hizli uye olmus ki profilinde yas olarak "2014" gözüküyor :-\mustafa yildiz' Alıntı:merhaba sızın elınızde mevcut olan ekıpmanı yazarsanız kumanda vs. daha sonra fpv ıcın ne kadar menzıl ıstıyorsunuz konu hakkında yardımcı olacaklardır
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Mustafa arkadasimiz direkt uye olup, ariyorum diye konu acmis. Bir selam verip, kendini tanitmayi bile cok gormus. Hatta o kadar hizli uye olmus ki profilinde yas olarak "2014" gözüküyor :-\
Bu durumda forum kültürümüz geregi yardim olmasi epey bir zor ne yazik ki![]()
Mustafa Bey kusura bakmayin, isim yanlis olmusmustafa yildiz' Alıntı:(Mehmet KÜÇÜKSARI) abı ısmı yanlıs mı yazdın yoksa bı yanlıslık mı oldu bılemedım arkadasa yardımcı olmak ıcın ben yorum yaptım hepsı bu
ılgınız ıcın tesekkur ederım abı sagolMehmet Kucuksari' Alıntı:Mustafa Bey kusura bakmayin, isim yanlis olmusSizin yazdiginiz ya da amacinizla ilgili bir durum soz konusu degil, kusura bakmayin lutfen
![]()
mehmet ozturk' Alıntı:Daha onceden ucak tecrubem yok sadece fLight smulator 2004 ve birazda rc smulator tecrubem var.benim amacim suan icin kmlerce ileri gitmek degil sadece ucagi yakin mesafelerde kontrol edebilmek icin basit fpv istiyorum.mumkunse ipadimi ekran olarak kullanmak istiyorum yani wifi ilede olabilir.
mehmet ozturk' Alıntı:Ucagi ucurmakta herhangibir problem yasamiyorum zaten ucak cok rahat ucuyor, benim sorunum ucagi goremem.Zaten hep bu yuzden dustu.yani ucagin konumunu algilaya bilsem cok guzel bir ucus yasiycam.