Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sıfır alınan ürün bozuk olmaz genelde ama burada bozuk gibi duruyor. 2 Şafttan biri yamuk. Veya rotor kollarında bir yamukluk var. Detaylı kontrol etmek lazım. Ama çok net belli ediyor yamuk olduğunu.
Videolara bakara kurulumu yaptım aslında bana göre de doğru kuyruk yönü vs herşey olması gerektiği gibi ancak. Model kalkarken kendini sola atıyor çözüm bulamadım . Umarım siz cozer öncü olursunuz.
Serkan bey merak ettim bulabildiniz mi sorunu? Swashplate in üstündeki tüm parçalar süpheli duruyır. Eğer kontrol etmediyseniz damperlere kadar sökülüp bakılması iyi olur sanki. Main shaftın üst kısmında rulman hizasında iki vida var 4 mm, montajda diğer 6mm vidalarla karıştıysa rulmana baskı yapmış olabilir. Kolay gelsin.
Serkan bey merak ettim bulabildiniz mi sorunu? Swashplate in üstündeki tüm parçalar süpheli duruyır. Eğer kontrol etmediyseniz damperlere kadar sökülüp bakılması iyi olur sanki. Main shaftın üst kısmında rulman hizasında iki vida var 4 mm, montajda diğer 6mm vidalarla karıştıysa rulmana baskı yapmış olabilir. Kolay gelsin.