Goblin 380 upgrade tanıtım

Mesut SERT

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Multikopter
Bugün hava biraz rüzgarlı olmasına rağmen bulusma gerçekleştirdik. Goblin 380 yeni upgrade parçalarını video da göstermeye çalıştım. inşallah güzel bir çalışma olmuştur. İyi seyirler. ..

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Modele diyecek laf yok. Paylaşım için teşekkürler. Pallere taktığın parlak bantları sevdim. Adı nedir bunların ve nereden aldın. Yazarsan sevinirim

Cahit Kaş' Alıntı:
Modele diyecek laf yok. Paylaşım için teşekkürler. Pallere taktığın parlak bantları sevdim. Adı nedir bunların ve nereden aldın. Yazarsan sevinirim
Hobby kingten almıştım. Palin ölçüsüne göre kestim tabi sticker leri.
Link verim incele istersen: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__11338__Ultra_thin_Prismatic_Sticker_Sheet_1mtr_.html

Kemal İplikçioğlu' Alıntı:
Zaten yakışıklı olan model dahada estetik olmuş abi, eline sağlık [emoji106]
Teşekkür ederim Kemal. Bazen değişiklik yapıp fark yapmak gerekiyor. Biraz farkı olsun bizim 380, diğerlerinden di mi.[emoji106]

Mesut Ellerine saglik, Cok guzel bir tanitim videosu olmus :thumbup:

Daha Sonra bulmasi kolay olsun diye konuyu indeskleyip, Goblin bolumune tasiyorum :RCKolik:

Teşekkür ederim Mehmet abi. Elimden geldiğince yeniliklere yer veriyorum.Sağ olsun Selçuk ta hiç usanmadan video ve fotoğrafları çekiyor.
Havanın güzel olduğu birgün daha da güzel videolar paylaşırız inşallah.
Yeni süprizlerimiz var. Bakalım. ..hep beraber görecez kısmet olursa.

Mesut Sert' Alıntı:
Teşekkür ederim Mehmet abi. Elimden geldiğince yeniliklere yer veriyorum.Sağ olsun Selçuk ta hiç usanmadan video ve fotoğrafları çekiyor.
Havanın güzel olduğu birgün daha da güzel videolar paylaşırız inşallah.
Yeni süprizlerimiz var. Bakalım. ..hep beraber görecez kısmet olursa.
Gerçekten Selçuk kardeşimizin de ellerine sağlık. Bıkmadan üşenmeden bizlere video çekiyor, teşekkürler Selçuk :bravo: :thumbup:

Ama bu olmadı şimdi Mesut :embarras: Şimdi biz Süpriz ne diye merak edip duracağız :rolleyes: :'( :D İnşallah çok beklemek zorunda kalmayız ;)

Elinize sağlık Mesut, çok güzel bir video olmuş. :bravo: Zaten şu sıralar bütün dikkatler bu 380'lerin üzerinde, valla koca speed'leri boğdu bu ufaklık. :laugh:

Sürprizide merak ettik doğrusu...

Türker Akgün' Alıntı:
Elinize sağlık Mesut, çok güzel bir video olmuş. :bravo: Zaten şu sıralar bütün dikkatler bu 380'lerin üzerinde, valla koca speed'leri boğdu bu ufaklık. :laugh:

Sürprizide merak ettik doğrusu...

Teşekkür ederim Türker abi.Aynen Büyük Speedler boğuldu iyice. :lollol: :lollol: :lol:.Malum 380 ile yarışamayacaklarını onlarda anladı.Ne yapsınlar. :yuppi:

Süprizlerde yakında İnşallah.

Kendimi 380 almamak için zor tutarken tehlikeli videolar bunlar. :lollol:

Uçuş da çok güzel elinize sağlık. :thumbup:

Boyutuna göre , gerek güç , gerek ses olarak abilerini bile zorlayacak bir model olmuş.Kırımsız uçuşlar dilerim.. :saygilar:

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Boyutuna göre , gerek güç , gerek ses olarak abilerini bile zorlayacak bir model olmuş.Kırımsız uçuşlar dilerim.. :saygilar:

Teşekkür ederim Hakan abi.Ben küçük canavar diyorum kendisine. :laugh: :laugh:

:saygilar: gerçekten çok güzel ,agresif bir model,pilotajda kusursuz olunca ortaya güzel bir çalışma çıkmış,güle güle kullanın,kırımsız uçuşlar diliyorum.... :agreed:

adnan kaptan' Alıntı:
:saygilar: gerçekten çok güzel ,agresif bir model,pilotajda kusursuz olunca ortaya güzel bir çalışma çıkmış,güle güle kullanın,kırımsız uçuşlar diliyorum.... :agreed:
Teşekkür ederim Adnan bey. Elimizden geldiğince güzel çalışmaları paylaşıyoruz.