GÜLMEKTEN KARNIM AĞRIDI. TV DE NELER OLUYORMUŞ YAHU. YENİ GÖRDÜM.
Konbuyu başlatanekmekci
Başlangıç tarihi
963
Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan ÜYE olunuz
Eğer eski üyemizseniz, MEVCUT Kullanıcı ADI ve ŞİFRENİZİ aynen kullanabilirsiniz. Eğer girişte sorun yaşıyorsanız, lütfen şu konuya TIKLAYINIZ.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
en sevdiğim program discovery de nasıl yapılır ve nasıl yapılmış, onun dışında herzaman discovery ve nationalgeographic channel izliyorum başkada birşey seyretmem özellikle model toplar ve tamir ederken discoveryde çıkan programların sesini dinlerken model toplamak paha biçilemez
İş gereği şehir dışında olduğum bir dönem ben de 5-6 ay sadece bu kanalları seyretmiştim. Eve döndüğüm de, ki evimde bu kanallar yoktu ki hala yok , normal TV programları çok basit ve saçma gelmişti
Şahsen TV seyretmemek adına, ne tüplü TV değiştirdim ne de üzerinde yarım yamalak çeken anteni Hanım'ım da çok şükür TV kültürü yok. Bakalım bu durum ne kadar devam edebilecek
Mesut AKIN' Alıntı:
en sevdiğim program discovery de nasıl yapılır ve nasıl yapılmış, onun dışında herzaman discovery ve nationalgeographic channel izliyorum başkada birşey seyretmem özellikle model toplar ve tamir ederken discoveryde çıkan programların sesini dinlerken model toplamak paha biçilemez
Bahsettiğimiz kanallar gerçekten insanlık için çok faydalı programlar içeriyor, saçma yarışmalar izdivaç programları ve bitmek bilmeyen reklamlar yok, kesinlikle kaliteli yayın yapıyorlar, yanarım yanarımda boşa geçen yıllarıma yanarım