Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün elimdeki 3 eksen gyroyu bağladım. Birkaç uçuş yaptım. Ayarları oturdu. Bana göre yeterli stabiliteyi sağladı.
Sonra...
Son uçuşta iyice yavaşladım, gyro sisteminin komutları nedeniyle alçak irtifada kötü bir virile girip uçağı burun üstü çaktım.
Proje şimdilik askıda.
Bugün elimdeki 3 eksen gyroyu bağladım. Birkaç uçuş yaptım. Ayarları oturdu. Bana göre yeterli stabiliteyi sağladı.
Sonra...
Sın uçuşta iyice yavaşladım, gyro sisteminin komutları nedeniyle alçak irtifada kötü bir virile girip uçağı burun üstü çaktım.
Proje şimdilik askıda.
Uyduruk bir şey. NX4 Evo sanırım. Sorun gyroda değil ama.
Önce sadece aileron ve rudder kanallarını kullandım. Sorun yoktu. Sonra elevatörü de taktım. Ne olduysa o zaman oldu.
Düşük güçte ve süratte skidding turn yapınca stall ve spin oldu.
Uyduruk bir şey. NX4 Evo sanırım. Sorun gyroda değil ama.
Önce sadece aileron ve rudder kanallarını kullandım. Sorun yoktu. Sonra elevatörü de taktım. Ne olduysa o zaman oldu.
Düşük güçte ve süratte skidding turn yapınca stall ve spin oldu.
Hep stall ederdim ama benden habersiz saçma sapan komutlar veren biri olmayınca sıkıntı olmazdı. Şöyle düşün: düşük gazdasın. Ne olur? Uçak yavaşlayınca burun düşürür, stall olmaz. Stall olması için birinin pitch attitude tutturmak için elevatör çekmesi gerekir ve o elevatör çeken kesinlikle ben değildim.
Kanat hasarı çok hafif. Burun dağıldı. Onarılacak, sıkıntı yok.
Hep stall ederdim ama benden habersiz saçma sapan komutlar veren biri olmayınca sıkıntı olmazdı. Şöyle düşün: düşük gazdasın. Ne olur? Uçak yavaşlayınca burun düşürür, stall olmaz. Stall olması için birinin pitch attitude tutturmak için elevatör çekmesi gerekir ve o elevatör çeken kesinlikle ben değildim.
Kanat hasarı çok hafif. Burun dağıldı. Onarılacak, sıkıntı yok.