Havva Kılıç AKGÜN
Yenge hanım aramıza hoşgeldiniz
diyeceğim ama , Ömer abinin dediği gibi siz zaten yıllardır modellerle uğraşan bir kardeşimizin , hayat arkadaşı olarak , bizlerin modelcilik geçmişinden daha da ileride ve kıdemlisiniz.Modelci eşi olmanın zorluklarını az çok çoğu modelci bilir , zaten zaman yoktur işten güçten , bulunan en küçük dinlenme fırsatlarında aile iletişimi ve sosyalliği , modellere kurban olur.Eşler ilgilenmedikleri bir hobi yüzünden hep yalnız kalır , evde diyalog kopar ve zaman zaman minik tartışmalar bile olur.
Bu sebeple modelci eşi olmak gerçekten zordur , siz ne güzel ve imrenilesi bir durum ki , Türker kardeşimle bu zorlukları aşmışsınız , gerçi benim eşim de anlayışlı fakat bazen araştırmalara , tamiratlara öyle dalıyorum ki , kendime bile kızıyorum ki eşim nasıl kızmasın.
Hanımlarımız baştacımızır , onlar desteklemeseler ya da en azından fikren olur vermeseler , bu hobi ile uğraşamayız , içimize bile sinmezdi zaten.Bu anlam da sizlerin karşısında saygıyla eğiliyorum
, önce kendi eşime ve sonra anlayış gösterip eşine sabır gösteren hatta katılım gösteren tüm modelci eşlerine buradan sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.
Forumumuzun ilk bayan üyesi olmanızdan duyduğumuz sevinci ve gururu sizlerle paylaşırken , bunun inşallah eşlerimize de bir başlangıç hareketi olmasını temenni ediyorum.Çünkü forumumuz öylesine sıcak bir aile ortamı gibi oldu ki , eşlerimizin de katılımı ile çok daha güzel bir noktaya gelineceğini ümit ediyorum.Saygılarımla