Havva Kılıç AKGÜN

hakgun

RCkolik Lady
Katılım
9 Haz 2013
Mesajlar
10
Tepkime puanı
0
Yaş
44
Sevgili eşim Türker vesilesi ile 6 yıldır model heli ve uçak hobisinin bizzat içindeyim:). Model düşüşleri, eşimin dahiyane çözümleri,saatlerce ne yapabilirim diye inzivaya çekilmeleri yani acı tatlı çok günlerimiz oldu. Eee artık öyle bir noktaya geldim ki ben bile fikir üretmeye başladım. :lollol: Kalbim ağzımda uçuşlarını izledim.

Değerli Mehmet Bey sayesinde eşim küllerinden yeniden doğdu.

Çok başarılı,içi çok dolu bir forum RC KOLİK.

Tüm arkadaşlara keyifli uçuşlar dilerim...
 
Havva Kılıç AKGÜN

Eşim bir tanedir benim. :thumbup: Kendisine huzurlarınızda sonsuz teşekkürlerimi sunarım. :)
 
Ynt: Havva Kılıç AKGÜN

Hosgeldiniz...foruma kaydolan ilk bayansiniz sanirim.. :D :D

Turkcell T20 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Havva Kılıç AKGÜN

Havva hanım hoş geldiniz
Şimdi Türker'in neden çok başarılı bir pilot olduğunu anladık sizin desteğiniz hiç eksik olmasın
Selam ve sevgiler.
 
Havva Kılıç AKGÜN

Havva'cım hos geldin sefalar getirdin :thumbup:

Türker belki küllerinden doğdu ama ben onun sayesinde bu model dünyasında doğdum. Kardeşim Türker'im ve onun eşşiz sabri ve desteği olmasa ben 2 ay içinde havlu atar , "Bu nasıl bir hobi der" ve başlamadan bırakırdım :lollol:

Tüm arkadaşlar seni tanıdıkça "Her başarılı erkeğin arkasında mutlaka bir kadın vardır" sözünün ne kadar doğru ve yerinde kullanıldığı daha iyi anlıyor %p Tek kelime ile harikasın ve harikasınız. Allah muhabbetinizi hiç bozmasın ve sonsuza kadar daim etsin inşallah :)
 
Havva Kılıç AKGÜN

Havva kardeşim, aramıza hoşgeldin. Biraz saçma oldu, zaten aramızdaydın, foruma hoşgeldin demek daha doğru. Zaman zaman sahada görüyorduk, forumun ilk hanım üyesi olarak burada da görmekten çok mutlu olduk. Genelde hanımlar bu uğraşa pek ilgi göstermezler. Bu anlamda Türkerin ne kadar şanslı olduğunu da görüyoruz. :bravo:
 
Havva Kılıç AKGÜN

Mordo Bey,

Hobi vesilesi ile sizlerle tanışmak çok güzel..

Profil fotoğrafınızı çok beğendim.

Türker için pasta getirdiniz, çok ince düşüncelisiniz teşekkür ederiz.

Görüşmek üzere sevgiler,saygılar
 
Havva Kılıç AKGÜN

Mehmet Bey,

Sizde bizler için çok özel bir yerdesiniz...ben bu mesajı yazarken Türker ve Siz uçuş yapıyorsunuz , bakın sizde farkındasınız eşim benden sonra en çok sizinle vakit geçiyor :laugh:

Hep birlikte sağlıkla , huzurla rc kolikli günlere devam edelim...
 
Havva Kılıç AKGÜN

Nihayet hanımlar lobisi çalışmaya başladı.Yaklaşık 5 yıldır yazları eşimi tek başına uçuşta kalmaktan sıkılmıştı.havva kardeş hoşgeldin sefa getirdin .Diğer modelci eşlerine duyrulur
 
Havva Kılıç AKGÜN

Hüseyin GENCER' Alıntı:
Nihayet hanımlar lobisi çalışmaya başladı.Yaklaşık 5 yıldır yazları eşimi tek başına uçuşta kalmaktan sıkılmıştı.havva kardeş hoşgeldin sefa getirdin .Diğer modelci eşlerine duyrulur
İnşallah abi, inşallah. Bu karede Cumartesi buluşmasından ;)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Havva Kılıç AKGÜN

Havva hanım hoşgeldiniz , eşiniz gerçekten çok şanslı :) bende çok şanslıyım eşim kesinlikle karışmaz ama arada bir yeter çok uçtun diyor :laugh: :laugh:
 
Havva Kılıç AKGÜN

İnşallah ben de sizler kadar şanslı olurum :laugh:
 
Havva Kılıç AKGÜN

Yenge hanım aramıza hoşgeldiniz :bravo: diyeceğim ama , Ömer abinin dediği gibi siz zaten yıllardır modellerle uğraşan bir kardeşimizin , hayat arkadaşı olarak , bizlerin modelcilik geçmişinden daha da ileride ve kıdemlisiniz.Modelci eşi olmanın zorluklarını az çok çoğu modelci bilir , zaten zaman yoktur işten güçten , bulunan en küçük dinlenme fırsatlarında aile iletişimi ve sosyalliği , modellere kurban olur.Eşler ilgilenmedikleri bir hobi yüzünden hep yalnız kalır , evde diyalog kopar ve zaman zaman minik tartışmalar bile olur.
Bu sebeple modelci eşi olmak gerçekten zordur , siz ne güzel ve imrenilesi bir durum ki , Türker kardeşimle bu zorlukları aşmışsınız , gerçi benim eşim de anlayışlı fakat bazen araştırmalara , tamiratlara öyle dalıyorum ki , kendime bile kızıyorum ki eşim nasıl kızmasın.
Hanımlarımız baştacımızır , onlar desteklemeseler ya da en azından fikren olur vermeseler , bu hobi ile uğraşamayız , içimize bile sinmezdi zaten.Bu anlam da sizlerin karşısında saygıyla eğiliyorum :saygilar: , önce kendi eşime ve sonra anlayış gösterip eşine sabır gösteren hatta katılım gösteren tüm modelci eşlerine buradan sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.
Forumumuzun ilk bayan üyesi olmanızdan duyduğumuz sevinci ve gururu sizlerle paylaşırken , bunun inşallah eşlerimize de bir başlangıç hareketi olmasını temenni ediyorum.Çünkü forumumuz öylesine sıcak bir aile ortamı gibi oldu ki , eşlerimizin de katılımı ile çok daha güzel bir noktaya gelineceğini ümit ediyorum.Saygılarımla :saygilar: