Mehmet Kucuksari' Alıntı:Evliyim TEK giderim 2 gün kalır dönerim.
O ne özgüven o
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Evliyim TEK giderim 2 gün kalır dönerim.
DenizSERT' Alıntı:Tezahurat yapacakların sayısı artıyor ne güzel![]()
Bireysel gitmeyeceğim zaten, şimdilik kesinleşmesini beklediğim bir durum varRasim Öztürk' Alıntı:Bireysel nasıl oluyor o işler bilmiyorum, genelde yarışanlar team pilotları... 4 markanın (mikado, gaui, sab heli division, align) etrafında geçiyor olaylar...
Hadi bakalım inşallah.DenizSERT' Alıntı:Bireysel gitmeyeceğim zaten, şimdilik kesinleşmesini beklediğim bir durum var![]()
Rasim Öztürk' Alıntı:Tur olmasa da ben Münihe kadar gidersem eğer, Avusturya ve Slovenya'dan geçmeden yurda girmem abilerTHY ye Lufthansa ya para yedireceğime Ryanair ile Adria ile gezerim ama bir iki durak eklerim yani başa veya sona... Ekip kurulursa araba kiralanır, daha da iyi gezilir
![]()
Slovenya için paylaşımlarda bulunacağım ilerleyen günlerde...
Şu tarih de yakın bir zamanda belli olsada, Almanya ekibi de yavaş yavaş netleşsemevlüt yılmaz' Alıntı:Rasim ekibe beni yaz![]()
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Şu tarih de yakın bir zamanda belli olsada, Almanya ekibi de yavaş yavaş netleşse![]()
![]()
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Şu tarih de yakın bir zamanda belli olsada, Almanya ekibi de yavaş yavaş netleşse![]()
![]()
Tevfik Sıkılı' Alıntı:Bekar olsam hemen gidiyorum derimama önce eşimden vize lazım
![]()
![]()
Eline saglik Rasim, ilk mesaja harika olmusRasim Öztürk' Alıntı:ilk mesaja kabaca uçak bileti ve konaklama giderleri eklendi
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol