Helimasters 2015 - Münih, Almanya

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Eline saglik Rasim, ilk mesaja harika olmus :thumbup: :bravo: Onumuzdeki ay su sizi netlestirelim bence de. Gidecebilecek miyiz, kac kisi olarak kac gunlugune gidecegiz.... Bu hususlari detayli olarak ele alalim insallah :)

Rica ederim abi, forumu masrafa sokmak görevim :laugh:

8 mart gibi buluşma yapsak mı? Herkese uygun olur mu? Bunları telefonda görüşürüz uygun bi zamanda. Münih olayını da kocaelide masaya yatıralım ;)

Bu arada ben gidersem rckolik tshirt'ümle giderim :coolxf:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Zor diyorlar o vize için Tevfik abi :laugh: Amerikaya vize almaktan daha zormuş :rolleyes:

Eşimle birlikte gidersek vizede sıkıntı olmaz. ;)

Şaka bir yana, Rasim sen bu işin üzerine olursan ve forumdan da katılım olursa, ayrıca bir aksilik de olmadığı sürece (iş, sağlık. vs) katılırım. Eşimle veya yalnız.

[quote author=Mustafa Çoban.

Teyfik abi sen yine iyisin yurt içi vizen var ben yurt içine vize alıp çıkıyorum :lol: ama öyle Amerika vizesi gibi çok zor olmuyor.
[/quote]

Genç ve yeni evliyken malesef öyle oluyor Mustafa. Biz gibi 50 yi devirdikten sonra vize işi kolaylaşıyor. ;)

Gitmeyi düşünen arkadaşlar çok şanslı olacaktır :thumbup:
bizlerde ekranlardan takip ederiz artik :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Emre tek kelime ile harikasın, sabah sabah öldüm gülmekten :lollol: :lol: :lollol:

:lol:

Abi adam durup durup bişey alıyor, beni de gaza getiriyor :D Bu gidişle hatun beni kapının önüne koyarsa gidip bi odasına yerleşicem haberi yok... Neyse, Münih bizi bekler, planları yapalım şimdiden. Forumca ufak bi uçak mı kaldırsak?? ;D

Gaza gelmek yok abi :) Her zaman mantık galip gelmeli...

Bak servo alacaktım üç tane... Kullanmayacaktım bir sene boyunca... Sonra vazgeçtim iki lipo aldım, toplam lipo 5 oldu bence yeterli...

Bu arada arkadaşlar fastlad specials ta JR DS8717 servoların üçü 297 dolar... Bence güzel fiyat. JR servoda precision u ile ünlü, zero deadband garantisi veriyorlar, 3 yıl da garantili satıyorlar. Normalde tek servo fiyatı 140 dolar, üçlü set alınca 350 dolar (tanesi 116.67 dolar), fastladde bu aralar tanesi 99 dolara denk geliyor. 6.0V da 14kg.cm den fazla bir tork ve 0.07sec hız sunuyor. HV olmayan servoların en iyilerinden. Düşünen varsa söyleyeyim dedim. Önümüzdeki sene büyük ihtimalle ben de bunları alacağım. Outrage Torq ve MKS biraz pahalı seçenekler.

Münih ise ciddi ciddi aklımda, bakalım neler gösterecek zaman :)

Rasim Öztürk' Alıntı:
Bu arada arkadaşlar fastlad specials ta JR DS8717 servoların üçü 297 dolar... Bence güzel fiyat. ...

Bak işte :lollol:

Tamam sustum :rolleyes: Gidin ilk gördüğünüz yerden alın kazık yiyin, bana ne oluyorsa ;D

O servonun yurtdışı yorumlarını bi okuyun ondan sonra karar verin yine de ;)

Emre Kaman' Alıntı:
...Forumca ufak bi uçak mı kaldırsak?? ;D
Valla forumda bu kadar pilot var. Kasa uçağı falan birşeyler ayarlamıyorlarsa ayıp artık. :lollol: :lol:

Türker Akgün' Alıntı:
Valla forumda bu kadar pilot var. Kasa uçağı falan birşeyler ayarlamıyorlarsa ayıp artık. :lollol: :lol:

Balsadan Cessna yapalım diye düşünüyoruz Türker abi :) Hobiye yeni başladık, simülatör tecrübemiz yok... İlk iş hemen balsadan uçak yapacağız, artık münihe kadar gideceğiz umarım :laugh:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Balsadan Cessna yapalım diye düşünüyoruz Türker abi :) Hobiye yeni başladık, simülatör tecrübemiz yok... İlk iş hemen balsadan uçak yapacağız, artık münihe kadar gideceğiz umarım :laugh:
Balsa Münih'e kadar lüks olur Rasim, Amerika için falan balsadan yaparız bence köpük tamamdır. :lol: :lol:

Niye heves kiriyorsunuz arkadasim, basla plani varsa ver, yoksa da heves kirma. Forumun adini da hic begenmedim, simulator de size inat almiycam, 65cm geyrolu helikopter alcam kelebek hobiden!!!

Aslında bir katılım listesi oluşturabilirsek. Ör. ets ile konuşulup uygun fiyatlı bir tur organize edilebilir. Hatta küçük bir Avrupa turu da eklenir. Kendi turları da öyle çok pahalı değil zaten.