Arkadaşlar
Yine bir konu ile karşınızdayım. AH1W Cobra'yı toplarken flybarless sistemdeki acemiliğim ve bir türlü Spirit üniteyi düzgün ayarlıyamamam nedeniyle yeni bir Scale arayışı sonucunda Hirobo'nun Schweizer S300 modelinden edinmeye karar verdim. Aslında Vario S300 alıp elimdeki yedek Benzin Trainer mekaniklerini kullanarak çok iri ve benzinli bir scale yapmayı planlıyordum. Evdeki yer sıkıntısı ve valide'nin tehditleri sonrasında
Hirobo ile devam etmeye karar verdim. Hirobo'nun bu modeli 30 size bir heli ve Vario'nun nerdeyse yarısı kadar. Ayrıca dış görünüm olarak bence Vario'dan bile gerçekci. Sahiden fiber glas kanobi ve detayları mükemmel. Rc Japan'dan 3 palli metal kafalı olandan sipariş ettim. Bu üç palli sahiden 1/1 olana çok benziyor ve şöylede bir güzelliği var flybarless sistem olmadan standart gyro ile uçabiliyor. Bir miktar flybarless özürlü olduğum için bu özellikte seçimimde çok önemli rol oynadı. Rc Japan'dan OS37 motor ve kiti sipariş ettim ve beklemedeyim. Ürün stokda olmadığı için firma bir ay sonra ship etti ve ürün şuan istanbul'da bakalım ne zaman elimize ulaşacak. Aşağıda temsili bir resim koyarak bu konuya bir giriş yapıyorum. Sonra inşallah diğer aşamalarıda paylaşmaya çalışacağım.
Mehmet Bey Ürünleri Rc Japan'dan aldım (
OS 37HZ Motor 16405 Japan Yeni
Model 80000 Japon Yeni tuttu.
Diğer elektronikler servo, gyro ve receiver pili için lipo'dan besleme gibi parçaları evden tamamlamaya çalışacağım;
Gyro: Futaba GY611
Cyclic Servo: Align 610
Kuyruk Servo: Align 650
Align glow igniter ve align lipo'dan besleme
Alicı ve verci için de Futab 10 CHP ile 7 kanallı alıcı kullanmayı düşünüyorum.
Saygılar;
Yine bir konu ile karşınızdayım. AH1W Cobra'yı toplarken flybarless sistemdeki acemiliğim ve bir türlü Spirit üniteyi düzgün ayarlıyamamam nedeniyle yeni bir Scale arayışı sonucunda Hirobo'nun Schweizer S300 modelinden edinmeye karar verdim. Aslında Vario S300 alıp elimdeki yedek Benzin Trainer mekaniklerini kullanarak çok iri ve benzinli bir scale yapmayı planlıyordum. Evdeki yer sıkıntısı ve valide'nin tehditleri sonrasında
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mehmet Bey Ürünleri Rc Japan'dan aldım (
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
)OS 37HZ Motor 16405 Japan Yeni
Model 80000 Japon Yeni tuttu.
Diğer elektronikler servo, gyro ve receiver pili için lipo'dan besleme gibi parçaları evden tamamlamaya çalışacağım;
Gyro: Futaba GY611
Cyclic Servo: Align 610
Kuyruk Servo: Align 650
Align glow igniter ve align lipo'dan besleme
Alicı ve verci için de Futab 10 CHP ile 7 kanallı alıcı kullanmayı düşünüyorum.
Saygılar;