C
CAGDAS
Guest
merhaba arkadaşlar, kumanda olayında hıtec'te karar kıldım. promodeli arayıp sordum klon alıcısı yokmuş. illa orjinal almak gerekiyormuş. en ucuz alıcısı 6 kanal ve fiyatı da 52$ ürünün linki
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
klon alıcı olayını da araştırdım biraz. genel olarak bir memnuniyetsizlik söz konusu sanki. uçakların kontrolden çıktığından bahsedenler olmuş. yavuz abi de konuya değinmiş komuk forumda. sıfır alıcının bozuk geldiğinden ve hiç çalışmadığından bahsetmiş. 52$ orjinal bir alıcı için çok da pahalı değil aslında. uçurağım heliyi yada uçağı kafamda soru işaretiyle uçurmaktansa 52$ alıcı kullanmak mantıklı. promodelde hitec auroranın 2 modeli var. 1. modelin fiyatı 706 tl. 7 kanal alıcısı var.
2. modelin fiyatı 794 tl. 9 kanal alıcısı var.
ben 7 kanal olanı almayı düşünüyorum. çünkü benim için yeterli sanırım. şimdiye kadar kullandığım uçaklarda en fazla 6 kanal kullanmıştım o da fpv yaptığımda. 9 kanala gerek yok gibi sanki. ilerde lazım olursa zaten 9 kanallı orjinal alıcısını alırım diye düşünüyorum, sonuçta kumanda uyumlu.. ürünün yurt dışı fiyatına da baktım. gümrük, kargo parası 2 haftalık ulaşım süresi vb. hususları göz önüne alınca riske girmeye değecek bir fiyat yok gibi. sipariş vermeden önce sizin de fikirlerinizi almak istedim. ne dersiniz ??? şimdiden teşekkürler....