Herkese merhaba, Türkiyede birkaç kişi hariç kullanıcısını görmediğim mini helim hakkında merak edilenleri alternatif bir seçenek olması adına bu konuda açıklığa kavuşturuyorum Öncelikle nerden temin edebiliriz ve fiyatı ne kadar?
Yedek pil:
kargoyla birlikte toplam 46 $ 'a mal olmuştu bana
Heliyi yaklaşık 1 senedir kullanıyorum, henüz kırmayı başaramadım Uçuş videomda da göreceksiniz duvardan duvara vurdum, hırpaladım, üzdüm, hor kullandım, onlarca kez düşürdüm ama henüz kırmayı başaramadım Elektronik olarakta hiç bir arızası çıkmadı henüz. Fixed pitch bir heli olduğu için yer yer agresif ve başına buyruk ama kesinlikle 4 kanallılar arasında birşeyler öğrenebileceğiniz bir heli. Almamın bir sebebide kumandam Turnigy 9x'le bind edilebilmesiydi. Asıl amacım da 6 kanal bir şey uçurmadan önce hem kumandama hem de temel yönlere alışmaktı ve beklentilerimi kesinlikle karşıladı:
Kutu içeriği:
Turnigy 9X ile bind etme:
Uçuş videosu:
Herkese kırımsız uçuşlar
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
26.32 $Yedek pil:
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
1.23 $kargoyla birlikte toplam 46 $ 'a mal olmuştu bana
Heliyi yaklaşık 1 senedir kullanıyorum, henüz kırmayı başaramadım Uçuş videomda da göreceksiniz duvardan duvara vurdum, hırpaladım, üzdüm, hor kullandım, onlarca kez düşürdüm ama henüz kırmayı başaramadım Elektronik olarakta hiç bir arızası çıkmadı henüz. Fixed pitch bir heli olduğu için yer yer agresif ve başına buyruk ama kesinlikle 4 kanallılar arasında birşeyler öğrenebileceğiniz bir heli. Almamın bir sebebide kumandam Turnigy 9x'le bind edilebilmesiydi. Asıl amacım da 6 kanal bir şey uçurmadan önce hem kumandama hem de temel yönlere alışmaktı ve beklentilerimi kesinlikle karşıladı:
Kutu içeriği:
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Turnigy 9X ile bind etme:
Uçuş videosu:
Herkese kırımsız uçuşlar