HobbyKing sitesinden lipo pil alınır mı?

hocam pil alacaksan turnigy heavy duty serisini tavsiye ederim en kullandığım süre boyunca memnundum. avrupa deposundan almıştım ben de kısa sürede elimde oldu 4 adet pil gümrük kargo dahil 1200 tl ye malolmuştu bana. faturayı vs düşük göstermedim normal site fiyatı neyse fatura o bedel üzerinden kesildi.



nin şimdi girip bir üyelik açtım fakat baktığım tüm pillerde bulundugum bölgeye ürün gönderemediklerine dair uyarı çıkıyor. Adres bilgilerimi doğru girdim aliexpress ve banggood sitesini çok kullanıyorum fakat burası biraz karışık geldi nasıl alıcam anlayamadım 200 lira civarında güzel lipolar var 5000mah 25 -30C lik buradan nasıl satın alabilirim yada benzer fiyatlı önerebileceğiniz başka bir site varmı 5000mAh - 6000
Merhabalar forumda sıkça adını duyuyorum bu sitenin şimdi girip bir üyelik açtım fakat baktığım tüm pillerde bulundugum bölgeye ürün gönderemediklerine dair uyarı çıkıyor. Adres bilgilerimi doğru girdim aliexpress ve banggood sitesini çok kullanıyorum fakat burası biraz karışık geldi nasıl alıcam anlayamadım 200 lira civarında güzel lipolar var 5000mah 25 -30C lik buradan nasıl satın alabilirim yada benzer fiyatlı önerebileceğiniz başka bir site varmı 5000mAh - 6000mAh Arası bir lipoya ihtiyacım var.