Hosgeldin 2013

Hakan Ülgenalp

RcFanatik
Katılım
31 Eki 2012
Mesajlar
6,007
Tepkime puanı
8,634
Yaş
49
Konum
Burdur
İlgi Alanı
Heli
Günaydın sevgili Komuk Ailesi.

2012'nin bu son gününde , herkese mutlu , huzurlu , başarılı, sağlık ,sıhhat , afiyet dolu ve de kırımsız çok güzel bir yıl diliyorum.

Herkese mutlu yıllar :bravo: :saygilar:
 
Ynt: Hosgeldin 2013

Ben de herkese sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu bir 2013 diliyorum :saygilar:
 
Ynt: Hosgeldin 2013

Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yeni bir yıl dilerim arkadaşlar. Herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar :saygilar:
 
Ynt: Hosgeldin 2013

Yeni bir yıl,yeni heyecanlar, yeni umutlar ve beklentiler, umarım siz değerli dostlarımında yeni yılda herşey gönlünce dilediğince olsun ama herşeyden önemlisi sağlık mutluluk ve başarılarla dolsun.Hepinizin yeni yılını kutlarım.

Saygılarımla
Yavuz DEMİRTAŞ
 
Ynt: Hosgeldin 2013

KOMUK ailesinin yeni yılını kutlar , 2013 yılının sizlere ve sevdiklerinize sağlık - mutluluk - esenlik dolu günler getirmesini dilerim.
 
Ynt: Hosgeldin 2013

Sevgili dostlar, 2013 yılının hepinize sevdikleriniz ve sevenlerinizle birlikte sağlık, mutluluk, sıkıntısız dertsiz güzel günler getirsin. Kırımsız uçuşlar, kırılmamış kalpler dileklerimle...
 
Ynt: Hosgeldin 2013

Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2013 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin! Neşe dolu bir yıl geçirin!
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol