iki soru

TÜRKALP KUCUR

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Hepsi
merhaba

aşağıda fotoğraflarını çektiğim parçaları internette araştırıp almak üzere isimleri nelerdir acaba....

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Servo Yekesi'nin İngilizce ismi "Servo Arm" dır yabancı kaynaklarda ve Youtube'da bu şekilde karşınıza çıkabilir bilginiz olsun.

Üstteki ball link ama değişik tipleri var, alırken dikkat.
Alttaki servo yekesi. Bunda da çap ve diş sayısına dikkat edilmeli.
Abi Ball Link pensesi gerekli mi sence? Olmadan da kullanılabilir mi? Son siparişte lazım olabilir düşüncesiyle Ball Link almıştım.

• Beğen
Tepkiler: TÜRKALP KUCUR
Yukarıdaki metal ball link için aliexpreste " trex 450 ball link" yazın.
Alltaki servo kolu için ise üreticinin servo dış sayilarina bakabilirsiniz. Yada iğne ucuyla tek tek siz sayabilirsiniz. Örnek 22t mi 23t mi 25t mi? Gibi. Hangi sayıda ise ondan değişik ebatlarda sipariş edip deneme yanılma yapmanız gerekli olcak.
Bunda benim tavsiyem servo setini sifirdan almanız olur. Bu eski servolari yedek parçasına ulaşmak çok zor olabiliyor.

Servo Yekesi'nin İngilizce ismi "Servo Arm" dır yabancı kaynaklarda ve Youtube'da bu şekilde karşınıza çıkabilir bilginiz olsun.

Abi Ball Link pensesi gerekli mi sence? Olmadan da kullanılabilir mi? Son siparişte lazım olabilir düşüncesiyle Ball Link almıştım.
Olsa iyi olur. Alet işler el övünür.

Ball link deyince, iki ucu dişli linkler ve ona takılan plastik parçalar çıkabilir. Adı üstünde link yani, kol bi nevi..

Fotodaki "ball end" veya "ball joint" gibi isimlerle çıkabilir. Ben "servo arm ball" yazdım öyle de çıktı çeşitleri... Bu ball lar servo kollarına takılabiliyor veya swashplate'e takılabiliyor. Size servo için olan lazım sanırım. "Servo arm linkage ball" gibi de aratabilirsiniz. Görseller fikir verir zaten.

• Beğen
Tepkiler: TÜRKALP KUCUR