ilk kez 6 kanalliya basliyorum onerilerinizi bekliyorum :)

fetihmuhammed

Yeni Uye
Katılım
17 Kas 2014
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Yaş
26
Merhaba abilerim ablalarım bu hobi ile bi ara ilgilendim ancak 3.5 kanallilari kullandım :) ilk kez 6 kanallı alma yoluna girdim 17 yasında öğrenci olduğumdan fazla butcem yok arastirmalarim sonucunda Align 250 veya HK250GT modellerini buldum. 450 lira kadar butcem var. Smilasyon eğitimi almadan bu işi başarabileceğimden de eminim :) Evimde bi akvaryum var o satılana kadar araştırma yapacağım. bana onerisi olan var mıdır? :) uçuşa hazır set alabilir miyim bu bütçe ile? Ve bu modeller şiddetli olmayan hafif akintilardan etkileniyor mu? Aldığım 44 cmlik 3.5 kanallı heliyi hafif rüzgarda dahi ucuramiyordum ilerlemiyordu :( sorularına cevap ve onerilerinizi bekliyorum iyi forumlar dilerim.
 
ilk kez 6 kanalliya basliyorum onerilerinizi bekliyorum :)

Forumdan faydalanabilmek için sorularınıza yanıt bulabilmek için öncelikle tanışma bölümünü ziyaret edip bi tanışma konusu açmalısınız. Ondan sonra forumda yenibaşlayanlar bölümü var. Oradan forumu okumaya başlayabilirsiniz.
6 kanal heliyi sim çalışmadan kullanmanız bi hayli zor. Hemen pert edersiniz. 50 TL ye bi sim kumandası alın ve çalışmalara başlayın. Bununla ilgili de similatör bölümü var.
Bir de 250 lik modellere hiç girmeyin pişman olursunuz. Sim çalıştıktan sonra size tavsiyem v977 almanız. V977 6 kanallı mikro bir modeldir. Sizi üzmez. (Aslında tanışma konusu açmayanlara cevap verilmiyor ama açacağınızı umarak yazdım)
 
ilk kez 6 kanalliya basliyorum onerilerinizi bekliyorum :)

Ağzına saglık Cahit hocam :)


Sent from my iPhone using Tapatalk