- Web sitesi
- www.linkedin.com
- İlgi Alanı
- Hepsi
Merhaba Sayın abilerim, ben tecrübesiz bir kardeşiniz olarak simülasyon antrenmanı yaptıktan sonra ilk uçak projeme başlama kararı kıldım. Bu projemde kullanmak istediğim ve aşağı yukarı hesapladığım değerleri sizin ile paylaşarak değerli önerilerinizi ve tavsiyelerinizi almak istiyorum. Öncelikle forumdan bir abimizin tavsiyesi üzerine radiolink ats9 pro kumandası ve vericisini almıştım. Kumandam ile bol bol simülasyonda antrenman yaptım ve bir yandan da ilk projem için araştırma yaptım. Artık bir sonraki seviyeye geçmem gerektiğine karar vermem ile birlikte aşağıdaki malzemeler ile beginner - intermediate bir uçak olucağını düşündüm ( biraz da ChatGpt düşündü ).
TOPLAM FİYAT : 10900TL
ORTALAMA : 2-2.5 kg olucağını düşünüyorum
Fiyatı çok oldu sanırım ama ileride buna autopilot tarzı şeyler de eklemek istiyorum ve parçalar sağlam olsun istedim ama eminim ki bol bol hatalarım vardır. Sizin değerli fikirleriniz, görüşleriniz özellikle de tecrübenizden faydalanmak istiyorum.
Saygılar
- uçak gövdesi için:Fotoblok ve Balsa(kanat ve gövde desteği için) 600TL
-
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
-
-
- Motor:SUNNYSKY X2820 1100kV 3-5S Drone Motoru (X2820-1100) 2000tl
-
-
- Esc: Hobbywing Skywalker 80A UBEC ESC (HB800) 1700tl
-
-
- Pil: 4s 5000mah civarı büyük bir batarya düşünüyorum fakat bulamadım. Bu konuda yardım istiyorum. 3000-4000TL
- Reciever: Kumanda ile birlikte gelen Radiolink 9ch
- Servolar: 3 adet SG-0351 DC Motor Kompozit Dişli Dijital Servo 1400TL
-
-
- Şarj Cihazı: Q6 Nano Sarı - 200W / 9A DC Akıllı Şarj Cihazı 1200TL
-
-
TOPLAM FİYAT : 10900TL
ORTALAMA : 2-2.5 kg olucağını düşünüyorum
Fiyatı çok oldu sanırım ama ileride buna autopilot tarzı şeyler de eklemek istiyorum ve parçalar sağlam olsun istedim ama eminim ki bol bol hatalarım vardır. Sizin değerli fikirleriniz, görüşleriniz özellikle de tecrübenizden faydalanmak istiyorum.
Saygılar