İlk Uçuş, İlk Heyecan ve tabiki İlk Kırım
Sağolsun bulunduğum yerde sosyal medya üzerinden tanıştığım bir abim simulasyon kumandasını çalışma yapmam için verdi ve bir süre simulasyon çalışma fırsatım oldu. Şu an o ilk mesajdaki güvenin %50 sini bile bulamıyorum kendimde
Türker bey inanın mustang ile yaptığım bi kaç uçus denemesinden sonra sizin yazdıklarınız aklımdan geçti ve ne kadar haklı olduğunuzu o zaman çok iyi anladım. Mustang i aldığımda motoru arızalıydı internet üzerinden bir şahıstan aynı model motor almıştım. 5-6 günüm o uçağı yerden kaldırmaya çalışmakla geçti. Havadan attım olmadı yerden kaldırmaya çalıştım olmadı taki motorun bilyaları dağılana kadar. Eski motorun bilyalarını takacaktım ki iki motor arasında çok fark olduğunu gördüm. Mıknatıslar daha küçük, sargıları daha ince ve az, motor boyunda da 6-7 mm kadar bir fark vardı. O zaman anladım ki aldığım motor malesef çakmaymış. Satıcıya mesaj attığımda ürünü çinden getirdiğini çakma olduğunu bilmediğini söyledi. Neyseki uçak uçmadığı için herangi bir kırım da yaşamadım sağa sola çarpmaların dışında.Türker Akgün' Alıntı:05 Mart 2016
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Kendinize güveninizin fazla olmasının sebebi nedir acaba İbrahim bey, merak ettim ?
Uçma konusunda üstün bir yetenekle doğmuş olduğunuzu daha henüz hiç uçmamışken nasıl farkedebildiniz acaba.
Eğer söylediğiniz gibi hiç uçuş deneyiminiz olmadıysa ve Mehmet abinin söylediği gibi simulatörde pilotaj kazanmadan bu uçağı uçurmaya çalışırsanız sonuç kırım olacaktır.
Eğer öyle olmazsa ve siz sağlıklı bir şekildu bu uçağı uçurabilirseniz işte o zaman üstün bir yeteneğiniz olduğunu hepimiz görmüş olacağız.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
15 Nisan 2016 (Bugün)
Öncelikle geçmiş olsun İbrahim bey. Umarım Mustang'de fazla bir hasar olmamıştır. Sonucu öğrenebilmek için paylaşımınızı bekliyordum bende.
Umarım sizi küçük düşürmeye çalıştığımı falan düşünmezsiniz, ki böyle bir niyetim hiç yok.
Hepimizin geçtiği yollardan geçiyorsunuz ve çok doğal bir süreç yaşıyorsunuz. Eminim en kısa zamanda mustang'inizi de uçuracak seviyeye ulaşırsınız ve uçuş videolarınızı izleriz hepbirlikte.
Sağolsun bulunduğum yerde sosyal medya üzerinden tanıştığım bir abim simulasyon kumandasını çalışma yapmam için verdi ve bir süre simulasyon çalışma fırsatım oldu. Şu an o ilk mesajdaki güvenin %50 sini bile bulamıyorum kendimde