İnsanlara yapmış olduğum FPV droneler

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Samet bey ışıkları için biraz daha bilgi verebilir misiniz? Elimde polikarbon bir frame var ışıklı fc ile kullanmak istiyorum da.

kullandıgınız fc dıagramında led gnd 5v pınlerı olur bu pınlere programlanabilir led takabilir kullanabilirisniz videodaki led frameye ait orjınal led

kullandıgınız fc dıagramında led gnd 5v pınlerı olur bu pınlere programlanabilir led takabilir kullanabilirisniz videodaki led frameye ait orjınal led
Bu frame i biliyorum bayadır gözüme kestirdim de pro ve led versiyonu 30eu limitini aştığı için sipariş veremedim. Yurtdışına gittiğim bir ara kendim alırım olmadı.

Sormak istediğim elimdeki fc de led diye ayrı pin yok boşta uart var. Sadece meteor ledi alip uartdan bağlayabilir miyim yada bağlantısı nasıl oluyor olarak sordum.

• Beğen
Tepkiler: Samet Yayla
uart ıcın sürücü kartı gerekiyor programlama kartı frameyi ben tedarik edebiliyorum isterseniz

Teşekkür ederim ilginiz için. Meteor veya başka led direk bağlantı mümkün değil anladım. Led çıkışlı fc almak daha mantikli o zaman.
Aşina olmayınca toplamasıydı tuningiydi gözümde büyüdükçe büyüyor. Sırf üsengeclikten avata alıp geçeceğim en sonunda :(

avata pısmanlıktır ben bızzat cıhaz toplama hızmeti veriyorum yine ilgilenirseniz :)

avata pısmanlıktır ben bızzat cıhaz toplama hızmeti veriyorum yine ilgilenirseniz :)
Teklifiniz için teşekkür ederim çok sıkışırsam rahatsız ederim bu konuda.

Belirli bir yaştan sonra hobi dediğimiz şeylerin aslında eğlenceli kısmının uğraşması, zorlukları ve yenilikleri olduğunu anlıyorsunuz. Kendinizi zorlamak yeni birsey yapmak yeni birsey öğrenmek bana göre eğlenceli tarafı. Mesela ortalığın dağılmasından eşim hoşlanmıyor olsa da uçağı ucurdugumda aldığımdan fazla keyfi toplarken alıyorum. Yada kırım yaşayınca üzülmüyorum mesela eğleniyorum aslında.

• Beğen
kırım yaşayınca ucakta uzulmezsiniz cunku framesı ucuz oluyor ama dronede dunya bambaska maalesef

Aslında durum fiiliyatta tam tersi. Şöyle ki uçak hem büyük hem rakamsal olarak sınırı aştığı için ne kanat ne gövde kargoyla da gelmiyor, uçağa valize de sığmıyor. Yurtdışı arkadaşların adresine söyleyip gelirken kendim getiriyorum falan zahmetli işler.
Drone da ise sahibinden dahil her taraf frame dolu. 30eu altı frame de kolay bulunuyor.

• Beğen