Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu frame i biliyorum bayadır gözüme kestirdim de pro ve led versiyonu 30eu limitini aştığı için sipariş veremedim. Yurtdışına gittiğim bir ara kendim alırım olmadı.
Sormak istediğim elimdeki fc de led diye ayrı pin yok boşta uart var. Sadece meteor ledi alip uartdan bağlayabilir miyim yada bağlantısı nasıl oluyor olarak sordum.
Teşekkür ederim ilginiz için. Meteor veya başka led direk bağlantı mümkün değil anladım. Led çıkışlı fc almak daha mantikli o zaman.
Aşina olmayınca toplamasıydı tuningiydi gözümde büyüdükçe büyüyor. Sırf üsengeclikten avata alıp geçeceğim en sonunda
Teklifiniz için teşekkür ederim çok sıkışırsam rahatsız ederim bu konuda.
Belirli bir yaştan sonra hobi dediğimiz şeylerin aslında eğlenceli kısmının uğraşması, zorlukları ve yenilikleri olduğunu anlıyorsunuz. Kendinizi zorlamak yeni birsey yapmak yeni birsey öğrenmek bana göre eğlenceli tarafı. Mesela ortalığın dağılmasından eşim hoşlanmıyor olsa da uçağı ucurdugumda aldığımdan fazla keyfi toplarken alıyorum. Yada kırım yaşayınca üzülmüyorum mesela eğleniyorum aslında.
Aslında durum fiiliyatta tam tersi. Şöyle ki uçak hem büyük hem rakamsal olarak sınırı aştığı için ne kanat ne gövde kargoyla da gelmiyor, uçağa valize de sığmıyor. Yurtdışı arkadaşların adresine söyleyip gelirken kendim getiriyorum falan zahmetli işler.
Drone da ise sahibinden dahil her taraf frame dolu. 30eu altı frame de kolay bulunuyor.