- Web sitesi
- www.drilkersonmez.com
- İlgi Alanı
- Heli
Geçtiğimiz sene içinde çok sevdiğim arkadaşlarımın kaybolan modelleri hem kendilerini hemde bizleri çok üzdü. Modelin kırılması neyse de toptan gitmesi gerçekten büyük zarar. Benim de speed kullanırken ya alıp başını giderse korkum olduğu için kabaca yaptığım arama sonucu şöyle bir cihaza rastladım. Cihazın model uygulamalarıın yanısıra , evcil hayvan , çocuk hatta anahtar uygulamalarıda var
Cihazın ismi Loc8tor (Türkçesi yer belirleyici) , web adresi
Çalışma mantığı 5 gramlık sinyal vericiyi modelimize yerleştiriyoruz. Kredi kartı büyüklüğündeki alıcı bizde kalıyor. Alıcı üzerinde bilim kurgu filmlerinde olduğu gibi yaklaştıkça yanan ışıklar bulunuyor. Elimize aleti alıp etrafa doğru tutuyoruz , doğru yönü yakaladığımızda sinyal veriyor. Yaklaştıkça sinyal seviyesi artıyor. Menzili açık arazide 122 metre diyor. Yani modelin yaklaşık nerede olduğunu tahmin edebiliyorsak tek kişi 120 metre çapında bir alanı tarayarak ilerleyebilir.
Pili yaklaşık 7 ay gidiyormuş , vericiyi açmayı kapamayı unuttum derdi yok. Ama pilini değişmeyi unuttum derdi olabilir
Fiyatı 45 pound olarak verilmiş. Hepsiburada da 189 TL fiyatı var. Genelde kedi köpek bulucu olarak geçiyor. Vericileri ayrıca ek olarak alınabiliyor.
GPS kullanan daha gelişmiş sistemlerde cihaz ücretinin yanısıra aylık ücrette istendiği için en kaliteli ve ekonomik çözüm olarak bunu bulabildim.
Biraz daha bakınıcam daha uzun menzilli birşey bulursam paylaşırım..
Cihazın ismi Loc8tor (Türkçesi yer belirleyici) , web adresi
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Çalışma mantığı 5 gramlık sinyal vericiyi modelimize yerleştiriyoruz. Kredi kartı büyüklüğündeki alıcı bizde kalıyor. Alıcı üzerinde bilim kurgu filmlerinde olduğu gibi yaklaştıkça yanan ışıklar bulunuyor. Elimize aleti alıp etrafa doğru tutuyoruz , doğru yönü yakaladığımızda sinyal veriyor. Yaklaştıkça sinyal seviyesi artıyor. Menzili açık arazide 122 metre diyor. Yani modelin yaklaşık nerede olduğunu tahmin edebiliyorsak tek kişi 120 metre çapında bir alanı tarayarak ilerleyebilir.
Pili yaklaşık 7 ay gidiyormuş , vericiyi açmayı kapamayı unuttum derdi yok. Ama pilini değişmeyi unuttum derdi olabilir
GPS kullanan daha gelişmiş sistemlerde cihaz ücretinin yanısıra aylık ücrette istendiği için en kaliteli ve ekonomik çözüm olarak bunu bulabildim.
Biraz daha bakınıcam daha uzun menzilli birşey bulursam paylaşırım..