KDS Agile 5.5

İlgi Alanı
Heli
merhaba, modeli Ali itina ile topladı. ayarları ve maiden uçuşunu da Cem yapacak ikisinede ayrı ayrı teşekkür ederim (bu arada arkadaslar sayesinde modelci oldum) :RCKolik:
Türkiye de ilk diye düşünüyorum onun için fotolarını paylaşmak istedim.

ilk dikkat çeken model çok yakısıklı, canopy boyaması ve renkleri çok hosuma gitti. elektronik olarak kds ürünleri mevcut, esc 100 amp hobbywing kullandık. alıcı ve pil eksik oldugu için daha sesini duyamadık

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

[Urun]: agile 5.5

Maşallah . Hayırlı olsun. İlk videosunu bekleriz.

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamınaleyküm
Mesajımız yerine ulaşmış saolasın fatih hocam güzel bir model, taş gibi bir model frame çok rahat 700 boyutlu bir heliye yakın gibi boyutu kırımsız uçuşlar dileriz maidenini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Fatih bey hayırlı olsun :saygilar:
İlk defa gördüğüm bir model ama yakışıklı duruyor maşallah.
Kırımsız kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Paylaşım için teşekkürler.
Maiden bekleniyor %p

Gerçekten çok yakışıklı bir model. Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun Fatih Bey. :thumbup:

Esasında az bilinen değil fakat az bulunan bir model demek daha doğru sanırım. :laugh: Herkes gibi bende uçuş performansını çok merak ediyorum. Şimdiden güzel bir maiden dilerim. :RCKolik:

Fatih bey hayırlı olsun. Umarım uçuş performansıda göründüğü gibi çok güzel olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayırlı olsun Fatih Bey çok iyi görünüyor, benimde merak ettiğim modeldi, umarım uçuşuda kısa zamanda olur. Kırımsız kazasaız günlerde kullanırsınızinşallah. :saygilar:

Fatih hayırlı olsun , bildiğim kadarıyla bu model epey zamandır sende bekliyordu.Nihayet tozlarını silip , uçurmaya niyetlenmişsin.Bence çok doğru ve güzel bir adım olmuş... :thumbup:

KDS benim nedense çok hoşuma giden bir marka...Hiç öyle klon gibi falan değil , bazı ürünleri gerçekten kendine has bir orjinallik ve kalite içeriyor.En basitinden bende KDS800 gyro var, performansından çok memnunum , eminim bu kitide kaliteli ve güzel uçuşlarını da Fatih sayesinde izlemiş olacağız.Hızlı gelişen ve değişen helikopter piyasasında , çok güçlü olan markaların arasında kaybolmuş gibi görünse de , Agile güzel bir model , tekrar hayırlı olsun , kırımsız ve güzel uçuşları olsun inşallah... :saygilar: :RCKolik:

Toplarken işçiliğine,kalitesine ve mekanigine hayran oduğum bi model. Clone falan dien taş olur[emoji1]

Fatih abi hayırlı olsun pallerin yere değmesin.

KDS klon markası değil ki zaten.

Ama frame tasarımlarında mikado'dan esinlenmeler var :laugh: Motor da kontronikimsi olmuş :D

Dipnot: Söylediğim agile için değil innova için geçerli.

Bu arada dual stage aktarma da hoş... Henseleit, diabolo, goblin kullanıyor...

Kds kendine ait bir marka , ama mesela 450c'si neredeyse trex450 Se 'nin birebir aynısı..Ben o açıdan klon gibi değil demek istedim.Eskiden yaptığı modellerde baya bir esinlenme olmuş yani :D
Yoksa gücüm yetiyor olsa , sırf merakımdan goblin 380 değil de, bir Chase 360 almak isterdim...Tip olarak da performans olarak da çok sevdiğim ve merak ettiğim bir model...

Chase 360 modelinde pil değiştirmek için kanopiyi çıkarmaya gerek yok. Raptor g4 te öyle. O yönden de çok hoşuma gidiyor