www.bilimselyuzme.com

Görseller Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

Omp M4 ü görünce sorasım geldi. O tabak motorun içine bişeyler kaçmıyor değil mi :) direct drive mıydı ne, çok "açık" görünüyor gözüme :laugh:
Abi kaçsa bile dönen kısım sargılı kısım değil. Dışta 3-5 mmlik kısım dönüyor. Oraya da birşey girmesi falan pek mümkün değil gibi. En azından ben görmedim duymadım okumadım :)

Selamlar herkese
Biz 16-17 cumartesi Pazar günü buluşma yaptık. Bol bol uçak helikopter uçurduk.
Pazar günü fırtınadan Güneşli havaya kadar 6 farklı mevsimi yaşadık.
En büyük anksiyonumuz Bünyaminin Trex 550L dominator modelini Nexus XR ünite ile maideni oldu.
Model güzel olduğu gibi ünite de Güzel olsugu için Maiden uçuşlarda hiç sorun yaşamadık.
Nexus için basit ayarla hover rahat rahat yapılabilir oluyor. İdeal RPM i bulduktan sonra ise ayar çeşitliliği ile istenilen kıvama rahatlıkla getiriliyor
.
Pek resim video cekemedik

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Dün pazar günü Arslanbeyde güzel bı buluşma yaptık
Bünyamin, Ali Haydar , ben ve Bursa'dan Ahmet adında bı arkadaş ve 2 teknofest ekibi ile buluşma yaptık.
Goblin ana dişli, gaui X5 ana şaft taktiğin trex 500 un bu haliyle denemesini yaptık ama swashplati tutan parçanın havada çıkması sonucu modeli hemen indirdim. Ama GT 2 kayışlı trex 500 çok sessiz oldu, saf pal sesi:)
Bünyamin trainer uçağı da aleron bağlantısı çıkması üzerine kirima uğradı.
Ali Haydar hocam imac antrenmanlarına devam etti , güçlü yan rüzgarlar olmasına rağmen uyarılara rağmen devam etmesi baya şaşırtıcı oldu.
Bursa'dan gelen Ahmet arkadaşımıza Tarot 460 pro modelini havada teslim ettik 🎉🥳🚁
Yeni helici bir arkadaş, hem de şu devirde🙈😅
Teknofest takımları sahayı uzun uzun kitlediler sonra 5 dk uçuş ve ince ayarlara devam ettiler.
Pek görsel hazirlayamadik bu hafta🥲

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan KÖSOĞLU
O zaman görseller de benden olsun. Pek bir şey yok gerçi de.

Yorulana kadar uçtuğum bir gündü. Baya güneş ve darbeli çapraz rüzgar vardı. İnişler temiz olmasa da 2.5 litre benzin yaktım. Eski ben olsam bu rüzgarda zaten uçmazdım. Ama rüzgarda uçmak fena olmuyor. İşin içine daha bir eğlence katıyor. Bir de yorgunluğu olmasa... Rüzgar hiç bir şey yapmadan insanı yoruyor. Yine de gayet keyifli bir gün oldu.

Ciddi problemli olsa da bir tane sekans videosu atayım.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol