Korona Günlerinde Bir (hatta iki) 3D Yazıcı Hikayesi

Sorunlar bitmek bilmiyordu... ? Bu aralar ne guzel de elektrik kesilmiyor diyordum, dun 8 saatlik baskinin 4. saatinde gitti... Yarim saat sonra geldi, hadi bi daha dedim, iki saat sonra yine gitti, 5dk sonra geri geldi... Zaten sinirda olan petg filamentimin isi bitiremeyecegi kesinlesti. Yolda filamentler var ama getirmiyor kargocular...

Neyse, dun asil problemi yeni yazicinin elektroniginde yasadim. Yeni yazicida Tmc2130 suruculeri kullanacagim. Sessiz calisma, sensorsuz sifirlama, otomatik amper kontrolu, daha bir suru ozelligi var. Gel gelelim, karta son versiyon marlini yukledikten sonra bir suru sorun cikti dun. Marlin bozmaz dedim, o da bozdu ? Halen arastiriyorum.
 
Ha gayret Emrem , teslim olmak yok , çalıştıracağız bu aletleri , çatır çatır , belleri kırılana kadar vuracaaz kırbacı , vuracaaz kırbacı ;D;D
Valla Emre kardeşimizde resmen peygamber sabrı var :D Ben olsam 10 defa çöpe atmıştım :lollol:
 
Emreee, benim ekstruder ters dönüyor , filamenti basacağına geri çıkarıyor, bir haftadır izlemediğim video kalmadı , uyku düzenim bile bozuldu , netcez bunu ;D:lol:
Abi onu hemen marlinden iki tane // ekleyerek veya silerek hak yoluna dondurecegiz ?
 
Konuyu hortlaşmış olacağım ama söylemeden geçemedim. Prusa3d sitesinde orjinal prusa i3 mk3s+ indirime girmiş durumda. Kargo bedava ve yanında ekstra 1 tabla ve 1 kg siyah flament hediye olarak toplamda 750 dolara demonte halde satılıyor. Black friday indirimi var ve heer an kapanabilir. Bem evelsi gün sipariş ettim. Düşünenler kaçırmasın.