Kendime RC model uçak için kumanda almak istiyorum. Elimde FlySky i6X modeli var; ancak bu kumanda artık bana yetmemeye başladı. 8–9 bin TL bütçem var ve daha profesyonel bir kumandaya geçmek istiyorum.
Kısaca kendimi tanıtayım: 16 yaşındayım. Eskişehir de 11. Sınıf öğrencisi olarak Elektrik-Elektronik bölümü okuyorum.
Kısaca kendimi tanıtayım: 16 yaşındayım. Eskişehir de 11. Sınıf öğrencisi olarak Elektrik-Elektronik bölümü okuyorum.
- 2024 yılında RC Sabit Kanat İHA Yarışması’nda Serbest Görev Kategorisi’nde 17. oldum (burada sadece 2 haftalık pilottum).
- 16. Uluslararası MEB Robot Yarışması’nda Dünya Birincisi oldum. (Burada 1 aylık pilottum ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e yağmur altında tek gösteri uçuşunu ben yaptım.)
- 17. Uluslararası MEB Robot Yarışması’nda Dünya Üçüncüsü oldum. (Burada 9 aylık pilottum ve Kayseri Valisi’ne uzun soluklu bir gösteri uçuşu gerçekleştirdim.)
- 19 Haziran’da, Eskişehir Valisi’ne, Odunpazarı Kaymakamı’na ve İl Milli Eğitim Müdürü’ne büyük bir gösteri uçuşu yaptım. (Bu sırada 10 aylık pilottum.)
- Şu anda ise 2025 yılında Kocaeli’nde yapılacak olan RC Sabit Kanat İHA Yarışması’nın Sabit Görev Kategorisi’ne hazırlanıyorum. (12 aylık pilotum.)
Son düzenleme: