Lost Alarm Buzzer (Kayıp Alarmı) Nasil Takilir

Katılım
22 Şub 2014
Mesajlar
56
Tepkime puanı
0
Yaş
36
Merhaba arkadaslar bir suredir foruma giremiyorum nasilsiniz ? :) pazartesi gunu hava iyi olursa ucagimi ucurmayi planliyorum.Ve ucagi dustugu noktada kolay bulabilmek icin buzzer alicam ancak buzzeri nasil takicagimi bilmiyorum ve bu cihaz kac metre mesafe etkili ses cikariyor ?
 
Lost Alarm Buzzer (Kayıp Alarmı) Nasil Takilir

Mehmet Bey, aldığınız Lost Alarm Buzzer tipine göre küçük değişiklik gösterse de ana prensip, Buzzer 3 telli kablosunu alıcının boş kanalına mesela kanal - 6 takıyoruz.

Daha sonrada kanal-6 bir switch yönlendiriyoruz. Ilgili Switch- On iken Buzze çalışıyor, OFF iken Buzzer susuyor.

Sesin kaplama alanı yine seçtiğiniz modele bağlı. Bence Buzzer modelini seçerken biriber kullanıcı yorumlarını dikkate alın. Örnek HK Buzzer:



Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Ynt: Lost Alarm Buzzer (Kayıp Alarmı) Nasil Takilir

Fotodakinin aynisi zagide takili gayet basarili calisiyor ;D

U8800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
mehmetin linkini verdiği buzzeri hem zagide hemde uçakda kullanıyorum, alıcımda 5.kanala takıyorum switchden açıp kapatılabiliyor, seside baya kuvvetli yani kolay kullanılan bir buzzer.. bunlarda temel prensip pilin çıkmaması gerektiği yanlız, örneğin uçağınız düşdü ama hemen çıksın uğraşmim diye basit bir pil esc bağlantınız var, düşünce pil çıkarsa buzzer çalışmaz.. yani pilinizi escye sağlam takın, ben xt60 kullanıyorum onlarda maşallah hkdan alınanlar sökmek için güç harcamak lazım yani hiç çıkmadı kendi kendine.
 
Lost Alarm Buzzer (Kayıp Alarmı) Nasil Takilir

Bu Buzzer sayesinde bir çok kez kaybolan modelimizi bulduk :laugh: ürünle beni tanıştıranda Volkan olmuştur, yeni başlayanların mutlaka kullanması gereken bir ürün...
 
Lost Alarm Buzzer (Kayıp Alarmı) Nasil Takilir

Konuyu hortlasmis gibi oldum ama genel anlamda failsafe'e de atanabilir bir sorun olmasi halinde yinede calismasi icin.