Lynx Oxy2 Sport Kutu Açımı

Kaşıntı durmuyor bi türlü abi :D 180cfx ile bu modeli aynı anda filoda tutmak biraz lüks , kırımsız uçuşların olsun :)

Valla lüks Rasim, ama 4 tane 700 kadar da lüks değil aslına bakarsan :lollol: Evet biraz abarttığım doğrudur :lol::lol:

Model küçük olunca 1 yudumluk canı oluyor demek ki ;D

Aynen abi :) Ama model de kurduruyor kendini şimdi :D

Emre Hayırlı olsun, güle güle uçur ama bu çok tipsiz yahu. Şu Süper Cobra 3D tarama dosyalarımı sana yollayayım, printerinla bas modele giydir. Hem printerin bir işe yarasın hem de helin yakışıklı olsun :evil::evil::evil:

Ama şimdi öyle denmez ki, üzülür sonra caanım heli, zaten küçücük abisi :D
Ama kabul, ucundan bulaşayım ben de scale işine :D
 
Normalde helilerin alt tarafına ünite koymayı sevmem, kablolama ile uğraşmak istemem falan... Ama Lynx te sevdiğim nokta, skid ve bottom plate'i sökünce komple alt taraf emrimize amade oluyor. Ana şaft bloklarını ve ziptie deliklerini kullanarak kabloları istediğimiz gibi dolandırıyoruz, güzel bir kablolama oluyor ve dışarıdan hemen hemen hiçbir şey görülmüyor.

Aslında bu modelde ünite yeri kuyruk paketinin altı veya üstü. Ama frame normal boy brain'in girebileceği kadar geniş değil. Mikro veya mini Brain, veya vbar oraya konumlandırılabilirdi, ancak normal Brain olmuyor. Dolayısıyla tek uygun seçenek alttaki parça. Oraya Brain sığıyor, ancak küçük model, dolayısıyla fazla titreşim olacağı için Lynx jel ped kullanmak istiyorum ve o pedin kalınlığı da eklenince ünite frame'e temas ediyor. O yüzden frame'i biraz traşlayacağım.
 
Bende yeni gördüm bu konuyu:) hayırlı olsun Emre, durmak bilmiyorsun biraz frene bas yahu, o kadar modelle nasıl uğraşacaksın:laugh:. Valla benim şu an iki modelim var, geçen 600 kırdım gitti çok şükür:evil: yani 380 ve 700 ile şu an devam ediyorum, geçen tek modelle sahaya gittim oda başka keyifmiş. Ya bi dakka konunun dışına çıktık galiba:D Tekrar hayırlı olsun diyorum inşallah en yakın zamanda madein videosunu izleriz:saygilar::RCKolik:
 
  • Beğen
Tepkiler: Emre Kaman
Dün yapılan THK Şenliği sırasında ufaklığın maiden yaptık :thumbup: Maiden olunca kuyrukta hafif kaçmalar oldu doğal olarak. Ama Emre kardeşim en yakın zamanda icabına bakacaktır bu konunun.

Yeri gelmişken, model gerçekten de çok tadlı, insan nerede ise uçurmaya kıyamayacak :D

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol



Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol