www.bilimselyuzme.com

Görseller Marmara RC Team

SAB Competition 700 , fılomdakı en eskı model de olsa ben cok severek kullanıyorum , yazın bızım eskı ekıpten arkadaslar ile ,Clubrc pıstinde toplanmıstık bu ordakı ucusumdan , eskılerden bakalım tanıyan cıkıcak mı :D
Ben ben ben :thumbup: Ara vermene rağmen pilotaj maşallah hala harika @ediz dumankaya :bravo::bravo:

Bu arada ClubRC devam ediyor mu ? Mesut ve diğer arkadaşlar hobide aktifler mi ?

• Beğen
Tepkiler: ediz dumankaya
Ben ben ben :thumbup: Ara vermene rağmen pilotaj maşallah hala harika @ediz dumankaya :bravo::bravo:

Bu arada ClubRC devam ediyor mu ? Mesut ve diğer arkadaşlar hobide aktifler mi ?
Teşekkürler abi , modelleri toplayana kadar simülasyon ekmegini yedik biraz.

RC heli hobisinde , panda lar gibiyiz :)
soyumuz tükenme tehlikesi ile karşı karşıya ...

Görüştüm o zaman eskilerden buluşma vesilesi ile bir çoğu bırakmışlar malum sebepler , başka alanlara hobilere kaymışlar.
Genelde pisti Uçak için ve drone için kullanıyorlar , helicilerden aktif olarak Clubrc den eskilerden kimse yok kalmadı desek yeri yada benim bildigim böyle..
Şuan bildigim istanbulda ;
ben, fatih cebir ,erkan gürbüz, birde dün dogan abiye denk geldik tanıştık , bi bu kadar da aklımda olmayan olsa toplasan 10 kişi var yoktur istanbulda , ama bizim grup kadar aktif olan yoktur ondan eminim , hemen hemen her hafta buluşma yapıyoruz güncel modeller envantere alıyoruz vuruyoruz kırbacı
bizim grup çok ateşli ....
TR genelinde de 30 kişi var yoktur heralde.

aslında mehmet abi şöyle güzel bir organizasyon olsa eskiler yeniler çok güzel olmaz mı ?

RC heli hobisinde , panda lar gibiyiz :)
soyumuz tükenme tehlikesi ile karşı karşıya ...
Evet ne yazık ki öyle oldu kardeşim ;)
aslında mehmet abi şöyle güzel bir organizasyon olsa eskiler yeniler çok güzel olmaz mı ?
Valla güzel olur. Organizasyon işlerine artık sağolsun @kenan özendi kardeşimiz bakıyor. ;)

Havalar iyice soğumadan bir pazar günü Arslanbey'de bir organizasyon gerçekten de güzel olur. Şöyle eski ve yeni dostlarla yıllar sonra yeniden hep beraber oluruz inşallah :thumbup:

Uzun zamandır foruma girmiyorum, ekibi böyle görmek mutluluk verdi.
ali direniyoruz :) ateşliyoruz , gazlıyoruz , ölü topragını dagıtmaya calısıyoruz.
Bence bi madalya hak ettım , fena gazladım bızım ekıbı ayaga kaldırdım , pre order model alıyoruz gruba daha ne yapalım , tüplü TV varken bu kadar hızlı degıldı modelcilik :D :D :D
bursada ki havaalanı kapanmasaydı bu yazın 2-3 kere gelirdim o taraflara ucurma bahanesiyle, artık ortak bi yerde çömecegiz güzel bi organizasyonla ...