Bugün duyurusu vardı, önden de biraz hype kastılar... İşte ilk tamamen elektronik flybarless ünite... sonra ilk kapalı sistem kumandadan tamamen en ince ayarına kadar ayarlanan ünite... bilmem ne... bu da bir game changer olacak diye.
Tabi yine kapalı sistem, zengin arkadaşlara logo 200 ü de beraberinde satmalık bişey uydurmuşlar. Helipad, logo200 ve vbar control kumandadan oluşan bir set ama kumanda ihtiyaca cevap verecek kadar basic bir versiyon. Videodan gördüğüm dx6i ler kadar bir ekranı var.
Bakalım fiyat ne olacak
Kumandanın pili ölmüş mesela benim, hiçbir yerde de göremedim haricen 1s1p 4000mah civarı pil... Mikado sitede kargo gümrük dahil 800 küsür liraya geliyor bir pil... Bu komple sisteme 15-20 bin lira isterler heralde
