Mikrokontrolörler ile pratik uygulamalar kılavuzu

Sumer Yamaner

Moderator
Katılım
17 Eyl 2013
Mesajlar
8,746
Tepkime puanı
23,120
Yaş
61
Konum
İstanbul
Web sitesi
www.sumeryamaner.com
İlgi Alanı
Uçak
Arduino konusu hepimizin malumu ama yine bildiğiniz gibi pratik kullanım için üretilecek devrelerin Arduino kartları ile yapılmaları hem gereksiz hem de pahalı. Birkaç yıldır uygulamakta olduğum yöntemleri içeren bir yazı dizisi hazırlamayı düşündüm. Daha doğrusu bu yönde istekler geldi. İşin profesyoneli olmadığım için tam bir amatör gözü ile yazacağım şeylerin daha yararlı olabileceği düşüncesi ile giriş amaçlı bir yazı hazırladım. Gelecek geribildirimlere göre devam edeceğim.

 
Birkaç yıldır uygulamakta olduğum yöntemleri içeren bir yazı dizisi hazırlamayı düşündüm. Daha doğrusu bu yönde istekler geldi. İşin profesyoneli olmadığım için tam bir amatör gözü ile yazacağım şeylerin daha yararlı olabileceği düşüncesi ile giriş amaçlı bir yazı hazırladım. Gelecek geribildirimlere göre devam edeceğim.
Öncelikle ellerine sağlık abi :thumbup: Böyle bir döküman özellikle yeni başlayanlar için gerçekten de çok faydalı olacaktır. En kısa süre içerisinde okuyup, varsa yorumlarımı paylaşacağım.
 
Tam bu adama birilerinin burasının bir RC forumu olduğunu söylemesi lazım derken baktım yazıda biraz RCden bahsediyor, affettim :p

Abim eline sağlık, balıklama dalmak istediğim, pek çok altyapıyı da hazır ettiğim ama zaten az olan vaktimi bir paya daha paylaştırmak mantıklı olmadığı için ertelediğim mevzular, şu panther bir uçsun :) CNC plaket işleme için elimde neler var bir bilsen :)
 
Abi tek kelime ile Harika olmuş, insan bir solukta okuyor :thumbup: Şahsen şu aşamada yazıya herhangi bir ilave yapamıyorum, o kadar güzel olmuş yani %p
Yazının devamını merakla bekliyoruz :halay:
 
Yahu adam profesör! Nasıl makale yazılacağını da biliyor, daha kötü bir şey mi bekliyordunuz yoksa?....