Mini Quad, Yeni Modele Geçme Zamanı Geldi mi ?

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 2027
  • Başlangıç tarihi
  • 914
Ü

Üye silindi 2027

Guest
Arkadaşlar, çoğunuzun devamlı özel mesajla sorular sormamdan ;D bildiği gibi zmr250 kullanıyorum bir süredir. Aslında çok fazla uçuş yapamadım maalesef pdb sıkıntıları yüzünden. Şu an bile yeni pdb bekliyorum, kullanamıyorum. Ama cihaz kaynaklı sıkıntı çıkmadığı sürece kendi hatamdan hiç düşürmedim cihazı. (6-7 defa ancak uçuşa gittim) Biraz da simülasyon çalıştım.

Zmr ye ek olarak Alien 5" ve Qav210 Charpu frameler aldım. Ve Emax rs2205 ile cobra 2204 2300 motorlar. Ve fpv ekipmanları.

Sorum şu, fpv ekipmanlarını 1 model için aldım. Alien da tamamen bu yeni ürünleri kullanacağım. Şu an zmr de bulunan fpv ekipmanlarını da qav a geçireceğim.

Sizce artık zmr yi iptal edip Qav'a geçmeli miyim ? Zamanı gelmiş midir ? Yoksa biraz daha bekleyip, zmr hazır olunca onu kullanıp iyice alışayım mı ?

edit: Geçtim, çok da iyi oldu :D Alien, Qav tamamen farklı bir dünya
 
Mini Quad, Yeni Modele Geçme Zamanı Geldi mi ?

Bence öğrenme alışma işini zmr ile yapın. Parçalar nispeten çeşitli ve ucuz.


Sent from my iPad using Tapatalk
 
zmr çok sağlam quadrocopter onla iyice öğrenin sonra quav 210 a geçersiniz,210 lar daha hafif yeni başlayan biri için bence çok hafif olması iyi değil ben ilk uçuşlarımda ağır pil taktığımda daha rahat etmiştim