Model Araçlar Fuarı-Friedrichshafen/Almanya

Dediğiniz gibi Baran Bey. Asıl videolar işin can alıcı kısmı. Sabırsızlıkla yeni videolarınızı bekliyor olacağız.

Devrim ANIL' Alıntı:
Baran Bey

İstek parça gibi olacak ama Vario standı ve eğer varsa Dieter Schlüter RC helicopter'in babasının geri dönüş yaptığı Comeback Schluter diye isimlendirilen web sitesine sahip firmanın standı varsa onlarıda ziyaret edip fotoğraflarsanız özellikle beni çok mutlu edersiniz. Vario 2015 ve 2016'da neler yapmış çok merak ediyorum. Vario birde inşaat araçları greyder, loder, eskavatör gibi araçlarda yapıyor. Tabiki onlarda multicopter sektörüne de girdi. Neyse fırsatınız olursa.

Devrim Bey çok üzgünüm istediklerinizi burada paylaşmayı çok isterdim ama mesajınızı çok geç gördüm çünkü bugün akşama kadar çocuklarla fuardaydım ve msjlara bakma fırsatı bulamadım ama Vario standını gördüm gibi hatırlıyorum büyük boyutta birkaç dozer ve kepçe vardı.Sanırım yanlış hatırlamıyorum.
Dün bütün videoları birleştirip yüklemeye calıştım ama birleştirme işleminde program hata verdi ve bir sürü zaman boşa gitti.Su an tek tek direkt yüklemekteyim ama ağır gidiyor.Bu videolar arasında inşaat araçlarınin calışması da var.

Ali Bülent MESGUTLU' Alıntı:
Dediğiniz gibi Baran Bey. Asıl videolar işin can alıcı kısmı. Sabırsızlıkla yeni videolarınızı bekliyor olacağız.

Yukarıda Devrim Beye yazdıgım msjda da yazdım maalesef dün bir aksilik oldu ve bütün beklediğim zaman boşa gitti şu an yüklemekteyim ama tr saati geç olacak yarın yeni konu başlığı altında izleyebilirsiniz.Canlı görmek bir başka, gerçekten hayranlığımı bile anlatacak kelime bulamıyorum.Organizasyon herşey süperdi.

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Öncelikle paylaşım ve emeginiz ıcın teşekkürler Baran bey. Sayenizde uzaktan da olsa böyle şahane fuarı gormus olduk :) Diger videoları da merakla bekliyoruz :halay:

Bu arada yeni modeliniz de hayırlı olsun. Gercekten cok guzel bir fırsatı şahane bir sekilde değerlendirmissiniz :)

Şimdi bu fuarı görünce insan ister istemez onlar nerede biz neredeyiz ve hala hangi saçma sapan şeylerle meşguluz demekten alamıyor insan :( :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tşk ederim.Gerçekten çok haklısınız Mehmet Bey,böyle bir Fuarı Tr de kaç kişi izlemeye gider bilmiyorum ama burada üç gün içinde onbinler fuara akın etti ve biz kapanışa doğru çıktığımızda raflardaki boşalma yani satışlar bariz bir şekilde görülmekteydi; bu bile avrupa insanının nelerle uğraştıklarını birazcık açıklıyor.Hele el yapımı benzinli,basınçlı vb her türlü motor insanı çok düşündürüyor bunları yapan insanlar,evet mühendisler ama mühendislik gibi bir eğitimleri yok çoğunun.