www.bilimselyuzme.com

motor seçimi uçak

Türker Durusoy

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
merhaba 3 kilo yaklaşık belki daha az olacak uçağım için biraz manevrası yüksek saniyede 18 m hız civarı değerlerde uçurabilmek için motor seçimi önerisi istiyorum çok yeni başladım 145cm kanat açıklığı 6 AR başka değer gerekliyse sorabilirsiniz elimden geldiğince cevaplarım pixhawk 6c kullanmayı düşünüyorum bunu da yorumlayın lütfen teşekkürler kanard tipi bir uçak

Bı resim çekip yüklesen ve daha çok ayrıntı verebilsen daha iyi olurdu. Motoru şu kadar s pilde şu pervane ile bu kadar ırkı üretiyor gibi araştırıp alabilirsin. Kaç s lipo takcan, pervane ne koycan sonuç itki ne olcak. Bir kaç Motorun üretici bilgisine bakıp öğrenebilirsiniz.

Bı resim çekip yüklesen ve daha çok ayrıntı verebilsen daha iyi olurdu. Motoru şu kadar s pilde şu pervane ile bu kadar ırkı üretiyor gibi araştırıp alabilirsin. Kaç s lipo takcan, pervane ne koycan sonuç itki ne olcak. Bir kaç Motorun üretici bilgisine bakıp öğrenebilirsiniz.
abi elektronik hakkında çok bir bilgim yok sıfırım diyebilirsin hatta belki bana bu motor işlerini uçak yapma işini falan öğreten bir kaynak önerebilirseniz özellikle elektronik kısmı çok yardımcı olurdu dediğim gibi benimde pek bir fikrim maalesef yok

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

uçak şuanda bu halde az çok fin kanat ve kanard okey halde gövdesi henüz yok 3.5 kilo yazıyor ama yüksek ihtimalle daha az olacak