MSH Protos Unboxing / Montaj / İnceleme

Emre Kaman' Alıntı:
Buyrunuz maiden videosu :) Aynı zamanda bizim grubun yeni uçuş alanının da kısa bir gösterimi vardır.
Allah size gercekten akil fikir versim arkadaslar :lollol: :lol: bizim burada bu kadar soguk yoktu ama biz bile sadece arka bahceye kactik bugun :laugh:

Model gercekten sahane. Pal sesi Ozellikle dusuk devirde sahane. Sanki Idle-up deviri biraz daha düşse pal sesi cok daha iyi olacak gibi. Tabii rasim bunu manual teyid etmesi lazim.

Model sahane ama bence yeni unitede en az model kadar sahane. Ucanin Rasim oldugunu gormesem baska birisi ucuyordu diyecegim. Ee biz bosuna demiyoruz unite lordlarin unitesi olabilir ama bu unite adami gercekten uçuruyor :lollol: :lol:

Emre bu arada senin de yeni unite ayarlarin oturmus anladim kadari ile.

Boyle soguk gunde boyle sicak bir video paylastiginiz icin Eskisehir ekibine gercekten tebrik ederiz, ellerinize saglik arkadaslar :bravo: :halay:

tamerkaymakci' Alıntı:
Hayirlisi olsun maiden. Rasim kazasiz belasiz ucuslar isallah.

İnşallah Tamer, gerçekten güzel sesi varmış modelin, konunun başlarındaki yorumunu hala hatırlarım ;)

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Reis hayırlı olsun maiden...

Teşekkürler Mustafa ;)

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Rasim, buz gibi havada maiden ... bu havada uçuş azminizden dolayı hepinizi kutlarım. ...

Tevfik abi teşekkürler. Havaların ısınmasını beklersek çok bekleriz, o yüzden şartları zorluyoruz :)

kadir kocaman' Alıntı:
Hayırlı olsun Rasim,
pillerin rodajından sonra 3d görmek isteriz ...

3d yok be Kadir :D Elimden mikroda biraz daha fazlası geliyor da, burda model çok yeni... Biraz alışmak gerek hem modele hem üniteye..

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Allah size gercekten akil fikir versim arkadaslar ... bizim burada bu kadar soguk yoktu ama biz bile sadece arka bahceye kactik bugun :laugh:

Model gercekten sahane. Pal sesi Ozellikle dusuk devirde sahane. Sanki Idle-up deviri biraz daha düşse pal sesi cok daha iyi olacak gibi. Tabii rasim bunu manual teyid etmesi lazim.

Model sahane ama bence yeni unitede en az model kadar sahane. Ucanin Rasim oldugunu gormesem baska birisi ucuyordu diyecegim. Ee biz bosuna demiyoruz unite lordlarin unitesi olabilir ama bu unite adami gercekten uçuruyor ....

Emre bu arada senin de yeni unite ayarlarin oturmus anladim kadari ile.

Boyle soguk gunde boyle sicak bir video paylastiginiz icin Eskisehir ekibine gercekten tebrik ederiz, ellerinize saglik arkadaslar

Mehmet abi bizim arka bahçemiz de yok ki :embarras: İdle up önce 85 ti sonra 80 e çektik... Hesap öyle söylüyordu, biraz daha düşebilir belki ama rüzgarsız bi havada deneyelim. Kuyruk sallayabilir sanki belli bi devrin altında.

Ünite olarak da evet ben de lordlar kamarasına giriş yaptım :laugh:

Emre Kaman' Alıntı:
Buyrunuz maiden videosu :) Aynı zamanda bizim grubun yeni uçuş alanının da kısa bir gösterimi vardır.
Vay beee sonunda beklenen an geldi. :halay: :halay: :halay: Rasim hayırlı uğurlu olsun, nefesleri tutarak izledik. :RCKolik:

Model belliki senin de söylediğin gibi zehiri kana enjekte etti bile. :laugh: Senin kadar hissetme şansımız olmasa da model sanırım uçuşu, sesiyle hepimizin kalbini kazandı. :coolxf:

Her geçen gün alacağın keyif artacak ve daha çok seveceksin inşallah modelini.

Sümer Abi'ninde kulaklarını çınlantmışsınız videoda. :laugh: Hayret nasıl olduda uçakçılar hava kötü diye sahadan kaçmışlar görülmüş şey değil. :lol: :lol: :lol:

Emre bu arada SK720'de vibrasyon problemi çözülmüş, ayarlar tamam artık test videolarını merakla bekliyoruz. :)

Yeni sahanızda ayrıca hayırlı uğurlu olsun, Eskişehir ekibine :bravo: :bravo: :bravo:

Rasim , hayırlı uğurlu olsun kardeşim , mükemmel bir maiden mükemmel bir heli , Allah nazarlardan saklasın.
Kanopiye bittim , kuyruk finleride renklenince model çok daha alımlı olmuş , ses , kayış ve pal sesi (bir helicinin duymak istediği en güzel ses) , Emre bey , çok güzel bir çekim yapmış , yorumları ve sunumu takdire şayandı... :bravo:
Üniteye gelirsek , Mehmet kardeşime sonuna kadar katılıyorum , gerçekten çok stabil ve güven veren bir uçuş tarzı var , bunda ünitenin etkisini anlamamak mümkün değil.O soğuk ve rüzgara rağmen model deplase olmamış ve minik oryantasyon düzeltmesi bile verdirtmemiş ünite .(Rasim Bey'in harika pilotajının da hakkını yemeyelim şimdi :D) Hatta buradan tavsiyem , bu hobiyi icra etmek isteyen , öyle ya da böyle bu üniteye bir şekilde ulaşmalı diye düşünüyorum.Bu maidenden sonra bana kesin dank etti.
Eskişehir ekibi kışa karşı muhalefet ederek , hobi nasıl yapılırmış , bizlere çok kötü örnek olarak gösteriyor , :p , kardeşim eviniz , sıcak çayınız , tv'niz falan yok mu sizin. :D
Her açıdan güzel bir maidendi , sanırım artık yaşadığı minik sorunlardan sonra Rasim'in keyfi de yerine gelmiş görünüyor.Bravo arkadaşlar , harikasınız........ %p

Türker Akgün' Alıntı:
Vay beee sonunda beklenen an geldi. :halay:

Türker abi öyle oldu :laugh: Herşey bitmiş değil, elimde bozuk bir esc var, daha kullanmadığım lynx kanopi var, plastik kanopi mountları sevmedim 6 dolara metali var (lynx), ilerde stretch de olabilir...

Modelle anlaşacağız gibi, sıkıntılarına rağmen uçuşu çok güzel :)

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Rasim , hayırlı uğurlu olsun kardeşim...

Hakan abi çok teşekkür ederim yorumların için :) Ünite dediğin gibi gösteriyor kendini. Aslında daha türlü huyları var da, ben o kadar olamadım. Self levelda invert hover falan çok güzel yerleştiriyor youtube videolarda. Bakalım havalar ısınsın biraz, üşümeden uçarsak bişeyler deneriz.

Evimiz, tv miz var da hiçbiri bunun tadını vermiyor be abi :laugh:

Hayırlı olsun Rasim hocam maiden güzel 3sx daha güzel diyorsun :D

Model benim degil, ucus da degil ama aradan bir iki iltifat da kapmisim valla :D tesekkur ederim. Model ve unite cok guzel sonuclar verdi, ben de videodan anlasilmasi zor olabilecek hissiyati dile getirmeye calistim. :)
Bunun disinda, yeni ucus alanimizi da cok begendik. Diger alan cok sulak bir arazi, yazin dahi ufak derecikler olusuyordu, kis gelip yagis artinca alan kisim kisim su altinda kaldi. Hatta bir de tekne yapmayi dusunur oldum :D Ayrica planorcu arkadaslarin da heliden biraz cekinceleri olmasi dolayisiyla biz biraz gruptan ayri takiliyorduk. Ctesi gunu Rasimle baya gezip yeni alternatif araziler de bakmistik. Bu yeni alan bir numarali alternatif oldu. Bir mekani daha guclu alternatif olarak belirledik, ancak orasi simdilik denenmedi, bir ara orayi da deneriz :)
Benim uniteye gelince, ayarlari oturtmaya calistim, baya da iyi durumda. Stabilitesi harika, gps modlarini da tek tek deniyorum. Ancak ucus karakteri ikona gore baya degisik geldi. Model yepyeni bir havaya burundu. Henuz alisabildigimi soyleyemem, biraz huzursuz ucuyorum, ki bu huzursuzlugumda modelin 700 olmasinin da payi buyuk. Hala korkutuyor beni :D
Unitenin advanced ayarlariyla oynamak ve denemek cok eglenceli. Alvin ve daha bulabildigim herkesin ayar videolarini ve yazilarini ezberliyorum. Bu aralar is yogunlugum neredeyse yok, hava izin verdikce sahada olucam, soguk moguk hikaye :D pil sayisi su anda en problem olan kisit, onu da sahada bir sekilde cozmeye calisiyorum. Onumuzdeki muhtemel sehirler arasi bulusmalara hazir etmeye calisiyorum modeli. Bir sekilde optimum ayarimi bulduktan sonra unitenin gov'unu da denemeyi planliyorum. Biraz daha bilgi ve beceri sahibi olunca derli toplu bir konu acma planim var, hatta olursa belki video da.

Emre Kaman' Alıntı:
....Onumuzdeki muhtemel sehirler arasi bulusmalara hazir etmeye calisiyorum modeli.
Demek yakında bir sehirdisi buluşma planı var :) :)

Emre Kaman' Alıntı:
.....Biraz daha bilgi ve beceri sahibi olunca derli toplu bir konu acma planim var, hatta olursa belki video da.
Merakla beklemedeyiz :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rasim Öztürk' Alıntı:
...Herşey bitmiş değil, elimde bozuk bir esc var....

Bugün kargo var dediler... Herhalde dedim 130x upgradeleri geldi... Gittim gelen evrak birimine, ne göreyim... Küçük bir kutu... Açtım içini, esc çıktı :halay: :halay: :halay:

Umarım bu sefer arızalı çıkmaz... Kuyruğu da boyadık, çok iyi oldu çok da güzel oldu ;D

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Model üstünde sağsalim çalışır halini de görmek isteriz Rasim Abi. Hayırlı olsun. :)

Rasim Öztürk' Alıntı:
Bugün kargo var dediler... Herhalde dedim 130x upgradeleri geldi... Gittim gelen evrak birimine, ne göreyim... Küçük bir kutu... Açtım içini, esc çıktı :halay: :halay: :halay:

Umarım bu sefer arızalı çıkmaz... Kuyruğu da boyadık, çok iyi oldu çok da güzel oldu ;D
Hadi gözün aydın Rasim. Test sonucu olumlu haberlerini merakla bekliyoruz :thumbup:

Ben çok geride kalmışım 2. servo kablosu ne için:)
Hayırlı olsun protosu birdaha çalışır halde görmek istiyorum :saygilar:

Benim sevdam turuncu :laugh:

Tezgahı serdik, haftasonunu gözümüze kestik ;)

Hayırlı olsun üstat. Mükemmel bir model.