Muscat Tayyare Fabrikası'ndan haberler

Taşınma işi başarıyla tamamlandıktan sonra. Taşıma kutularının dahtalarıyla I, II ve önümüzdeki III ve IV. Dünya savaşı uçaklarının malzemesini de hazır etmiş olduk sanırım. :lollol:

Kazasız belasız gelmeleri için daha ne yapılabilirdi bilmiyorum, çok güzel iş olmuş. :saygilar:
 
Neyse işin zor kısımlarını bitirmişsin, son bir dönemeç kalmış. :thumbup:

O son dönemeç de epey zorladı diyebilirim :)

Daha önce de yazdığım gibi 2 Temmuz öğlen itibariyle yeni macera için yeni ülkeye ayak bastım, ülke de bana "hoşgeldin hediyesi" olarak temiz bir kovid çaktı, yataktan başka hiçbirşeyi olmayan bir otel odasında bir hafta boyunca hem yaşayıp hem çalışmam gerekti :lol::lol::lol: Neyse ki insanoğlunun adaptasyon yeteneği güçlü, bir şekilde, ciddi bir sıkıntı da olmadan atlattım, geçen hafta ortası itibariyle hem özgürlüğüme hem ofisime kavuştum :thumbup:
Şansıma tam hapis kalmadan önce bir ev görmüştüm, görebildiğim tek ev de o olmuştu, ama evi beğenip "teklif verdim" ev sahipleri de bizim teklifi kabul etmişler sağolsunlar, en büyük meselelerden birisi tam düşeş olacak şekilde çözülmüş oldu benim için. Üstelik ev modelcilik açısından da uygun imkanlara sahip, yani çok fazla ara vermeden yeniden inşaatlara başlama şansım olabilir gibi görünüyor :RCKolik:

İnşallah sorunsuz bir şekilde teslim alırsın kardeşim. ;)

Teşekkürler Adminim, konteyner hala körfezde dolanıyor ama sanırım artık bu tarafa doğru harekete geçti, bunca zaman o sıcakta dolandıktan sonra içindekiler ne halde çıkacaklar gerçekten çok merak ediyorum :laugh: Görünüşe göre ağustos sonu gibi teslim edilecek, bir nevi güzel zamanlama diyebilirim, zira ev de o zamanlara doğru teslim ediliyor olacak kısmetse..

Bayramdan sonra ben de taşınacağım. Gözümde acayip büyüyor. Fakat benim durumum seninkiyle kıyaslanamaz bile. Kolaylıklar ve sabırlar diliyorum.
"Güç seninle olsun" 🥰

Aman abi, son 12 ayda üç ev taşıdım veya boşalttım, Allah yardımcın olsun, umarım sorunsuz sıkıntısız halletmişssindirö kolay gelsin :saygilar:

Ne yaptın üstadım :eek: Vallahi gören de Mısır'dan mumya lahit falan kaçırdığını zannedecek :lol:
Vallahi büyük iş, tebrik ederim ,inşallah kırılıp dökülmeden sağ salim ulaşırlar :)

🤣🤣🤣

Teşekkür ederim ustam, yakında göreceğiz bakalım sonucu. Kırılıp dökülmeseler de eriyip akmış halde bulabilirim herşeyi :lollol::lol:


Abi kazasız belasız ulaşırlar umarım gidecekleri yere, böyle bir paketlemede sonra zarar gelmemesi lazım orası ayrı tabi :)

Teşekkürler, en büyük korkum bir forklift operatörünün sandıklara yandan "hart" diye saplaması çatallarını! Taşımacılara sordum depoda nasıl taşıyorsunuz diye, forkliftle dediler 😬😬🤐🤐🤐

Taşınma işi başarıyla tamamlandıktan sonra. Taşıma kutularının dahtalarıyla I, II ve önümüzdeki III ve IV. Dünya savaşı uçaklarının malzemesini de hazır etmiş olduk sanırım. :lollol:

Kazasız belasız gelmeleri için daha ne yapılabilirdi bilmiyorum, çok güzel iş olmuş. :saygilar:

:lol::lol::lol: Çok güldüm abi çok yaşa :lol::lol:

Bu dahtalardan uçak çıkmaz ama kışa yakacak olarak saklamak iyi fikir olabilir sanırım :D

Daha komiği başına gelmiş aslında 🤣 Kum ve deniz kabuklarına el koymuşlar :D

Sadece kum ve deniz kabukları olsa iyi, 15 yıldır evimizin süsü olan "Medusa" da güme gitti arada. Ummanla ne alakası var medusanın desem de laf anlatamadım polise, tüm uçak da beni beklerken fazla diretemedim, vedalaşıp uçağa gittim mecbur 🤬
 
ülke de bana "hoşgeldin hediyesi" olarak temiz bir kovid çaktı, yataktan başka hiçbirşeyi olmayan bir otel odasında bir hafta boyunca hem yaşayıp hem çalışmam gerekti :lol::lol::lol: Neyse ki insanoğlunun adaptasyon yeteneği güçlü, bir şekilde, ciddi bir sıkıntı da olmadan atlattım, geçen hafta ortası itibariyle hem özgürlüğüme hem ofisime kavuştum :thumbup:
Vay büyük geçmiş olsun kardeşim. Neyse ki sorunsuz atlatmışsın. ;) Benzer durumu benim bir arkadaşım da geçtiğimiz aylarda Dubai‘ye çalışmak için gittiğinde yaşamıştı. Özel bir otelde 10 gün karantinada kaldı.
Üstelik ev modelcilik açısından da uygun imkanlara sahip, yani çok fazla ara vermeden yeniden inşaatlara başlama şansım olabilir gibi görünüyor
İşte günün en güzel haberi :yuppi:
konteyner hala körfezde dolanıyor ama sanırım artık bu tarafa doğru harekete geçti, bunca zaman o sıcakta dolandıktan sonra içindekiler ne halde çıkacaklar gerçekten çok merak ediyorum :laugh:
İnşallah hepsinde sorunsuz bir şekilde gelir. :) İnan kutuların durumunu hepimiz merakla bekliyoruz kardeşim. :D