Mutluyum

Katılım
16 Eyl 2020
Mesajlar
61
Tepkime puanı
46
Yaş
30
Konum
Bilecik
İlgi Alanı
Uçak
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Merhaba değerli rckolik sever ailesi.Kumandam geldi.N11 den aldım.12 günde elime ulaştı.Hong kong dan geldi.Phoneix ayarlarını yapana kadar göbeğim çatladı ve sonunda yaptım.=).Merak ettiğim şey phoneix 4 kullanıyorum.Realflight 4.5 kumanda ayarlarını yapamadm.Yardımcı olur musunuz.?
Saygılarımla....
Hayırlı çalışmalar. =)
 
Tebrik ederim . Mutluluğunuz devamlı olsun .
Fakat ben ne bu başlıktan ne de yazdıklarınızdan pek bir anlam çıkartamadım .
Phoenix 4 kullanıyorsunuz ve yine de merak mı ediyorsunuz ? Rf4.5 ayarları için mi yardım istiyorsunuz ? Mersin Mut mu ? Rckolik sever ailesi değiliz biz ? Hobileri olan sıradan insanlarız . N11 den aldığınız kumanda Honkong'dan gönderildi ve elinize 12 günde mi ulaştı ?
Yazım hatalarım için bağışlayın lütfen :saygilar:
 
  • Beğen
Tepkiler: Taha KOÇAK
Estafurullah.Evet N11 den aldım.12 günde Hongkon`dan geldi.Realflighen vazgeçtim.Ve şunu söyliyebilirim ki ,burası önemli. phoenix 5 oynayın.Çünkü 4 de bağzı kalibrasyonlar kumanda ile uyuşmamaktadır.Ben biraz önce Phoenix kurdum V5. Tatından yenmiyor.=) Helikopter uçurtması çok zor =). Uçak uçurması daha iyi geldi =).
 
  • Beğen
Tepkiler: Levent Suberk
@Cihad GÖKTAŞ Bey , bu programlar evet oyun oynamak için de kullanılabilir ama asıl amaçları radyo kontrol helikopter veya uçak gibi araçları uçurmanıza katkı sağlayan programlardır . Tıpkı bir yolcu uçağını uçuran pilotların simülatör eğitimlerini düzenli almaları gibi . Biz radyo kontrol hava aracı uçuranlarda kendi yeteneklerimizi geliştirebilmek ve hava araçlarının kırımını azaltmak için bol bol simülatör uçuşu yaparız .
Sizin mevcutta sahip olduğunuz bir hava aracınız var mı ?