Kutlama Nice Senelere Rasim kardeşim

Doğum günün kutlu olsun Rasim. Sevdiklerinle ve:RCKolik:le beraber sağlıklı ve mutlu nice yıllara. :thumbup::)
 
  • Beğen
Tepkiler: Rasim Öztürk
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, abilerim, arkadaşlarım :saygilar: İyi ki varsınız :)

@Mehmet Kucuksari , @Türker Akgün , @Emre Kaman , @Sumer Yamaner , @Can Sismaneli , @Ahmet ATICI , @Özgür Evren Varol , @Hakan Ülgenalp , @Mustafa Hacılar , @Özkan Çıkıkçı , @Tamer Kaymakçı , @TAMER ÖZTÜRK , @Erkan Gürbüz , @Fatih Başaran , @Kadir Kurt , @Aytaç YOLCUBAL , @Ali Yalçın , @Mustafa ÇOBAN , @LEVENT UYGUN , @Kağan Kazancı , @ishak parmak


Umuyorum 2019 yılında daha çok sahalarda olabilirim. Açıkçası ne kadar mümkün olur onu da yaşayıp göreceğiz çünkü genel olarak yaşantım eskisine göre bir miktar değişti. Gündüzleri işten güçten sonra akşamları eşimle bir miktar zaman geçiriyoruz sonrasında ilgi alanları ayrıldığından kimi filminin dizisinin başında, kimi bilgisayarının başında oluyor :) Birlikte yapılan aktivitelere ise daha çok haftasonları zaman ayırıyoruz. Veya evlilik yaşantısı, misafirlikler.. ya biz gidiyoruz bursaya ankaraya ya bize geliyor birileri..

Bir de artık eskiye göre ilgi azaldı, bunu da kabul etmek lazım :D Kurlar, hayat şartları, değişen ilgi alanları her birinin etkisi var. 2014-15-16 dönemindeki kadar büyük bir heyecan yok. Ortamdan ayrı kalmamak için fırsat buldukça toplu buluşmalara katılıyorum veya eskişehirdeki abilerimle bir araya geliyorum. Onun dışında simülatör çalışmam, yeni bir hareket denemem, kendimi geliştirme motivasyonum kalmadı. Helifreak falan da çok takip etmiyorum. Hobideki genel durgunluğun daha derinini kendi içimde yaşıyorum diyebilirim... Umarım 2019 farklı olur :)