www.bilimselyuzme.com

OMPHOBBY M2 EVO MK2/M2 V3 PRO RESCUE MODE GELDİ

İlgi Alanı
Hepsi
Merhaba,
OMPHOBBY OFS3 Update 13.95 sürümü ile rescue mode gedi. Ben kendi M2 EVO helikopterime yükledim. kumanda 'ya gerekli model dosyasını yükleyerek birkaç tuş modifiyeside yaparak uçuşu beklemeye başladım. Eskişehir ekibimizin test uçuş pilotu @Mesut Arslan abimin uçuş ve onayını beklemeye başladım.

uçuş ve modun neleri değiştirdiğine dair yorum ve videoyu ayrıca paylaşmaya çalışacağım.

Detaylar resmi sitede mevcut:

indirme ve kurulum linkleri ise;

Merhaba,
OMPHOBBY OFS3 Update 13.95 sürümü ile rescue mode gedi. Ben kendi M2 EVO helikopterime yükledim. kumanda 'ya gerekli model dosyasını yükleyerek birkaç tuş modifiyeside yaparak uçuşu beklemeye başladım. Eskişehir ekibimizin test uçuş pilotu @Mesut Arslan abimin uçuş ve onayını beklemeye başladım.

uçuş ve modun neleri değiştirdiğine dair yorum ve videoyu ayrıca paylaşmaya çalışacağım.

Detaylar resmi sitede mevcut:

indirme ve kurulum linkleri ise;
Ompy m2 lerde rescue olayı zaten vardı. Ali Haydar dx9 da ayarlamıştı. Sanırım artık çok fazla ayar yapmadan tek tuşla rescue durumunu eklemişler.

Evet kurtarma modunu bir dizi sıralı işlem ile gerçekleştiriyorduk. Ki gayet başarılıydı. Sayısız kullandım. Tabi bu biraz kumandanın da kabiliyetli olmasını gerektiriyordu. Şimdi direk rescue modu eklenmiş demek ki. İyi olmuş %p

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari