- Fiyat
- 40000
Modelin konusu bu.
Güncel modeldir malumunuz üzere. Sorunsuzdur. İniş takımının kırıldığı sert bir oto harici kırımsızdır. Sıfırı ile değiştim. Palleri de hasar aldı mı almadı mı diye aşağı yukarı bükerken çatırtılar gelmeye başladı ufak ufak. Güvenemeyip Azure Powerin pallerini satın aldım. Gayet keyifli 15 sortim vardır bu pallerle.
Kit-motor-esc ve cyclic servoları stok omphobby ürünleri. Rudder servosunu geçenlerde ayar yaparken kastırıp yaktığım için sıfır savöx SH-1357 servo satın alıp taktım.
4 adet Maniax 2200 mah 55c lipo ile beraber verilecektir.
Yedekler
2 set kuyruk pali
Ana şaft
Kuyruk rotor şaftı
2 adet kuyruk rotor spindle şaftı
Modelin uçması için alıcı ve ünite gerekmekte. Toplam uçuşu 50-60 civarıdır. Kozmetik olarak problemi yoktur.
Frsky kullanıcıları için Vantac 007 alıcı+ünite şeklinde yardımcı olabilirim.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Güncel modeldir malumunuz üzere. Sorunsuzdur. İniş takımının kırıldığı sert bir oto harici kırımsızdır. Sıfırı ile değiştim. Palleri de hasar aldı mı almadı mı diye aşağı yukarı bükerken çatırtılar gelmeye başladı ufak ufak. Güvenemeyip Azure Powerin pallerini satın aldım. Gayet keyifli 15 sortim vardır bu pallerle.
Kit-motor-esc ve cyclic servoları stok omphobby ürünleri. Rudder servosunu geçenlerde ayar yaparken kastırıp yaktığım için sıfır savöx SH-1357 servo satın alıp taktım.
4 adet Maniax 2200 mah 55c lipo ile beraber verilecektir.
Yedekler
2 set kuyruk pali
Ana şaft
Kuyruk rotor şaftı
2 adet kuyruk rotor spindle şaftı
Modelin uçması için alıcı ve ünite gerekmekte. Toplam uçuşu 50-60 civarıdır. Kozmetik olarak problemi yoktur.
Frsky kullanıcıları için Vantac 007 alıcı+ünite şeklinde yardımcı olabilirim.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol