www.bilimselyuzme.com

Phoneix kumanda bağlanma sorunu.

Kuzey Erbaş

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Herkese iyi günler dilerim, bugün ilk defa similatör kumandasını deniycekdim fakat phoneix sim de kumandayı tanımıyor, kalibrasyon hatası veriyo önceki konuları okudum fakat uygun bir cevap bulamdım, yardımcı okursanız sevinirim.

Kumanda model: dynam rc tech

Herkese iyi günler dilerim, bugün ilk defa similatör kumandasını deniycekdim fakat phoneix sim de kumandayı tanımıyor, kalibrasyon hatası veriyo önceki konuları okudum fakat uygun bir cevap bulamdım, yardımcı okursanız sevinirim.

Kumanda model: dynam rc tech
Crack yaptiniz mi

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Erbaş
Yapmamaışım fakat şuanda yapmaya çalışıyorum bir problem var crak doylarını attıkdan sonra launcher kısmından kumandayı görüyor fakt run phoeinix diyince gitmiyor normal girmeye çalışdığımda ise 2imci ekran yani similatöre girmiyor. Direk similatör dosyasına girincede çalışmıyor yine kaşibrasyon hatsı
veriyor.

Phoenixin kurulu olduğu dosyaya launceri atman lazım. Orada bir iki dosyanın ismini de değiştirmiştim ben. Phoenix dosyasının. Run dediğin zaman çalıştırması lazım simülasyon. O şekilde çalışıyor. Bir dene olmazsa tekrar bakalım

• Beğen
Phoenixin kurulu olduğu dosyaya launceri atman lazım. Orada bir iki dosyanın ismini de değiştirmiştim ben. Phoenix dosyasının. Run dediğin zaman çalıştırması lazım simülasyon. O şekilde çalışıyor. Bir dene olmazsa tekrar bakalım
Doysa isimlerini yanlış girmişim şuanda çalışdırıdım.

Ali abi kumanda kalibrasyonu ile ilgili video atma şansın varmıdır bana.Çünkü arıyorum fakat bulamıyorum.

Phoenix'in yüklenmesi ve kalibrasyon ile ilgili bir video çekip YouTube'a koyacağım en sonunda :D Ben bile uzun zaman sonra herhangi bir nedenle tekrar yüklemeye çalıştığımda karıştırabiliyorum.

• Haha