Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,149 Tepkime puanı 23,842 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 26 Ara 2021 #406 Piper ve Alex... Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Samet Acar, Mehmet Kucuksari, kenan özendi ve 4 diğerleri
Yasin_Yanık Çalışkan Uye Katılım 22 May 2016 Mesajlar 226 Tepkime puanı 774 Yaş 40 İlgi Alanı Uçak 26 Ara 2021 #407 Sumer Yamaner' Alıntı: Makaslı back teker... Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Çok güzel düşünülmüş, bugün okanla uçuşta böyle bir sistem konuştuk ve sonrasında burda görünce şok oldum
Sumer Yamaner' Alıntı: Makaslı back teker... Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Çok güzel düşünülmüş, bugün okanla uçuşta böyle bir sistem konuştuk ve sonrasında burda görünce şok oldum
Yasin_Yanık Çalışkan Uye Katılım 22 May 2016 Mesajlar 226 Tepkime puanı 774 Yaş 40 İlgi Alanı Uçak 26 Ara 2021 #408 Sumer Yamaner' Alıntı: Piper ve Alex... Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... İçine bindirinde hayatında bir kere olsun uçsun . Dünyada bir kere yukarıdan baksın bu güzellikler Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Sumer Yamaner' Alıntı: Piper ve Alex... Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... İçine bindirinde hayatında bir kere olsun uçsun . Dünyada bir kere yukarıdan baksın bu güzellikler
Ali Haydar GÖK Kıdemli Uye Katılım 2 Ağu 2017 Mesajlar 2,224 Tepkime puanı 4,151 Yaş 29 Konum Sakarya İlgi Alanı Hepsi 26 Ara 2021 #409 Sumer Yamaner' Alıntı: Makaslı back teker... Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Rudder'a yük bindirmemek için değil mi abi? Başka faydası var mı?
Sumer Yamaner' Alıntı: Makaslı back teker... Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Rudder'a yük bindirmemek için değil mi abi? Başka faydası var mı?
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,149 Tepkime puanı 23,842 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 26 Ara 2021 #410 Ali Haydar GÖK' Alıntı: Rudder'a yük bindirmemek için değil mi abi? Başka faydası var mı? Genişletmek için tıkla ... Rudder ile bir alakası yok sistemin. Tamamen "makas" mantığı ile yapılmış bir tür süspansiyon. Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Ali Haydar GÖK' Alıntı: Rudder'a yük bindirmemek için değil mi abi? Başka faydası var mı? Genişletmek için tıkla ... Rudder ile bir alakası yok sistemin. Tamamen "makas" mantığı ile yapılmış bir tür süspansiyon.
Ali Haydar GÖK Kıdemli Uye Katılım 2 Ağu 2017 Mesajlar 2,224 Tepkime puanı 4,151 Yaş 29 Konum Sakarya İlgi Alanı Hepsi 26 Ara 2021 #411 Süspansiyon deyince mantığını anladım. Ben farklı düşünmüştüm.