www.bilimselyuzme.com

Video PT STEARMAN

Erdoğan Ekşioğlu

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Uçak
Güzel bir hafta sonu.Adanada hava mis gibi.Eşim her hafta sonu buraya modelleri uçurmaya gelince, nereye gidiyorsunuz diye soranlara Ata sporumuzu yapmaya diyor😂😂😂

Ne yapayım 2 pil yaklaşık 13-14 dk terapi için bana yetiyor.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

@Erdoğan Ekşioğlu , Abim ne kadar da güzel uçuruyorsunuz. Hep sizden ilham alıyorum neredeyse :)Ben o gölde uçurma riskine hayatta girmem, yani çok heyecanlanırım.:)
Cihad kardeşim aslında burada uçuş pistimiz ve çok değerli modelci abilerimiz, aradaşlarımız var.Pist bana biraz uzak .Gölün kenarı biraz risklimi?evet.Ama inan hafta sonu zamanla yarışıyorum.Uçuş öncesi kontrollerimi sağlıyorum sonra yaallah diyorum.Rabbim istenmeyen tüm kazalardan bizi korusun.

• Beğen
Tepkiler: Cihad GÖKTAŞ
@Erdoğan Ekşioğlu bey, videolarınızı takdirle ve gıptayla izliyorum. Keşke aynı şeyleri yapabilseydim. :bravo: Bir de kameraman telefonu, Instagram videosu çeker gibi, dik değil de yan tutsa ekranımızda görüntü üç kat büyüyecek, biz de videoları daha rahat izleyebileceğiz. Malum, artık gözler de pek seçmiyor.🥸

@Erdoğan Ekşioğlu bey, videolarınızı takdirle ve gıptayla izliyorum. Keşke aynı şeyleri yapabilseydim. :bravo: Bir de kameraman telefonu, Instagram videosu çeker gibi, dik değil de yan tutsa ekranımızda görüntü üç kat büyüyecek, biz de videoları daha rahat izleyebileceğiz. Malum, artık gözler de pek seçmiyor.🥸
Ömer bey çok teşekkür ediyorum.Kamera konusuna gelince bundan sonra inşallah hep yan çekeriz:)

• Beğen
Tepkiler: Ömer Erkan